Tacettin Bayır'dan Hamza Dağ'a Buca adayı övgüsü

Tacettin Bayır'dan Hamza Dağ'a Buca adayı övgüsü

AK Parti’nin Buca’da yarışa göçmen kökenli Adnan Öztekin’le katılacak olmasının ardından CHP’nin tecrübeli ismi Tacettin Bayır’dan dikkat çekici uyarı geldi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi en çekişmeli yerlerden biri olması beklenen Buca’da AK Parti dikkat çekici bir hamle yaparak göçmen kökenli ve sosyal demokrat bir siyasi kimliği olan Adnan Öztekin isminde karar kıldı.

ak-bos-8-001.webp

Buca siyasetinin dengelerini en iyi bilen isimlerden biri olan İzmir Büyükşehir Aday Adayı Tacettin Bayır, Buca özelinde CHP’yi sıkıntılı bir süreç olabileceği konusunda parti yönetimini uyardı. İl başkanlığı döneminden itibaren Adnan Öztekin’i tanıdığına işaret eden Tacettin Bayır, "Hamza Dağ işi biliyor. İzmir’in en iyi adaylarını tercih etmiş. CHP’nin artık Buca’da göçmen bir adayı tercih etmesi gerekir" uyarısında bulundu.

chp-izmir-milletvekili-tacettin-bayir-limanlar-babanizin-mali-degil-001.webp

AK Parti’nin adaylarının belli olmasının ardından hemen Adnan Öztekin’in sosyal medyasına baktığını belirten Bayır, "Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ve Kamil Okyay Sındır dahil 127 ortak arkadaşımız varmış. Listesinde CHP’li arkadaşların sayısı AK Partililerden fazla" hatırlatmasında bulundu.

ddzjq-1685367645-7827.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.