Tahir Yavuz Adana ve Hatay'da meslektaşlarıyla buluştu

Tahir Yavuz Adana ve Hatay'da meslektaşlarıyla buluştu

Ata Fen Kurucu Ortağı Tahir S. Yavuz 6-7 Aralık 2017 tarihlerinde Adana ve Hatay'da meslektaşlarıyla buluştu.

Ata Fen Kurucu Ortağı ve aynı zamanda sitemizin köşe yazarlarından olan Tahir S. Yavuz 6-7 Aralık 2017 tarihlerinde Adana ve Hatay'da meslektaşlarıyla buluştu.

Adana'da veteriner hekimler ile birlikte Belediye Şube Müdürü Ahmet Bayram, besi çiftliği sahipleri ve Ziraat Mühendislerinin katıldığı toplantıda "Açıkta Serbest Sistem Besicilik ve Etçi Sığır Irklarıyla Ticari Melezleme" konularında sunum yapan Tahir S. Yavuz, daha sonra Adana Büyükşehir Belediyesinin uyguladığı Piedmentosa projesi hakkında bilgiler aldı.

Belediye Şube Müdürü Ahmet Bayram'ın Piedmentosa ile melezleme yaparak Ticari Melezler elde etme projesi hakkında verdiği bilgilerin  ardından konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Yavuz projenin başarıyla sürdürülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Yavuz, projenin başka bölgelere de örnek olacağı konusunda umutlu olduğunu söyleyerek, böylelikle ülkedeki et kıtlığına bilimsel yöntemlerle çözüm üretileceğini ifade etti. 

Adana'da bulunan SETBİR Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahbaz'ı ziyaret eden Yavuz, Hatay'a geçti. 

Hatay'da 7 Aralık günü Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yahya Hamurcu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle buluşan Yavuz sorunlar, öneriler konusunda meslektaşlarıyla sohbet etme olanağını buldu.

Aynı gün Hatay Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Lütfi Danahaliloğlu, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Çınar ve üreticilerle buluşan Yavuz "İneklerin Kuru Dönemi" konulu sunumunu gerçekleştirdi. Soru ve cevap bölümünden sonra toplantı sona erdi.

Bölge ziyaretinde Tahir S.Yavuz'a Bülent Cinnioğlu, Kemal Cülhacı ve Melih Öndeş eşlik ettiler. 

2017-12-11-001-802.jpg2017-12-11-001-623.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.