Tamer Osmanağaoğlu: Hesapları Bozulacak

Tamer Osmanağaoğlu: Hesapları Bozulacak

TBMM’de görüşülen 335 Sıra Sayılı Kanun Teklifi üzerinde TBMM Genel Kurulunda konuşan MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, "Diriliş ruhunun güçlenmesinden rahatsız olanların hesapları kalıcı bir şekilde bozulacaktır“ dedi.

TBMM’de görüşülen 335 Sıra Sayılı Kanun Teklifi üzerinde TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada açıklanan ihracat rakamlarına vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Nisan ayı ihracatı geçtiğimiz senenin aynı ayına göre % 24,6 ‘lık artışla 23 milyar 364 milyon dolara yükselmiştir. Bu rakam aylık bazda yeni bir rekor anlamı taşımaktadır. 2022 yılı Ocak-Nisan dönemine baktığımızda ise, geçen senenin aynı dönemine göre ihracat, % 21,7 oranında artarak 83 milyar 565 milyon dolar olmuştur. Bu rakamlar bize gösteriyor ki 2022 sonu için hedeflenen 250 Milyar Dolarlık ihracat hedefimize inşallah ulaşılacaktır. “ dedi.

TÜRKİYE NELERİ BAŞARABİLECEĞİNİ GÖSTERDİ

Türk milleti sabrı ve fedakârlıklarıyla yürüyüşün tamamlanmasını istediğini net bir şekilde beyan etmiştir. Salgın döneminin zorlu koşullarına rağmen üretim kabiliyetini kaybetmeyen, hatta arttıran ülke Türkiye’dir. Dünya ekonomileri sarsılırken tedarikçi gücünü gösteren, ekonomisine duyulan güvenin zedelenmesine müsaade etmeyen ülke Türkiye’dir. Küresel ticarette “ben de varım” diyen ülke Türkiye’dir. Ekonomide kademeli ve kalıcı bir iyileşmeyi temin edecek ülke de Türkiye’dir.

es-2202.jpg

İZMİR’E TEŞEKKÜR

“8500 yıllık bilinen tarihinde liman kenti olma özelliğiyle öne çıkan İzmir’imiz 6 Bin 500’ün üzerinde ihracatçı firmasıyla bu rakamlara ulaşılmasında önemli bir yere sahiptir. Ege Bölgesinin 2021 yılı ihracatı %29 artmış ve 21 Milyar 800 Milyon Dolardan 28 Milyar 158 Milyon Dolara Yükselmiştir. “ ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu şunları söyledi:

“İzmir’imizin, 2020 Yılında 11 Milyar 710 milyon dolar olan ihracatını, 2021 Yılında 14 milyar 815 milyon dolara çıkarması ve Ege Bölgesi ihracatının %53’ünü tek başına gerçekleştirmiş olması, ülke ekonomisine sağladığı katkı bir İzmir Milletvekili olarak şahsımı ayrıca mutlu etmiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi "Devletimize, hükumetimize güvenimiz tamdır. Milli güvenliğimiz neyse ekonomik güvenliğimiz odur. Konu ekonomik beka konusudur. Ekonomik kanaldan yürütülen sistemli ve şiddetli baskılara ant olsun sonuna kadar direneceğiz, milletimizin ve devletimizin yanında sapasağlam yerimizi alacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.