Tan Taşçı, Kayseri'de sahneye çıktı

Tan Taşçı, Kayseri'de sahneye çıktı

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen "Söz&Müzik: Tan Taşçı" turnesini yoğun istek üzerine uzattı.

Ünlü sanatçı 2021 yılının en başarılı turnesi olan “Söz&Müzik: Tan Taşçı” serisinin yeni konserlerine bu hafta sonu Kayseri ile devam etti. Erciyes Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Tan Taşçı konserlerinin tüm biletleri günler öncesinden tükendi. Tan Taşçı, salonu 2 gün üst üste dolduran izleyicilere performansı ile unutulmaz bir hafta sonu yaşattı. Sanatçı kendi yazdığı şarkılardan oluşan Rica Ederim, Bilir Mi?, Ezberleri Bozalım, O'na Söyle, Nasıl Seveceğim, Cumartesi, Yalan, 5 Dakika gibi hit şarkılarını söylediği konserlerinde sahnede 2,5 saat kaldı. Kayserililer Taşçı'ya yoğun ilgi gösterdi.

tan-tasci-bayhan-kayseri-1.jpg

İstanbul Biletleri de Bitmek Üzere

11-12-14 Şubat 2022 tarihlerinde Sevgililer Günü haftasında İstanbullu müzikseverlerle buluşacak olan Tan Taşçı'nın konser biletleri yine tükenmek üzere. 12 ve 14 Şubat konserlerinin biletleri şimdiden tükenirken sadece 11 Şubat konseri için son biletler satışta. Bu hafta sonu İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu'nda 3 konser verecek olan sanatçı Harbiye serisindeki başarısına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen “Söz&Müzik: Tan Taşçı" turnesinde İstanbul, Bursa ve Ankara konserlerinin biletleri passo’da.

Tan Taşçı Konser Takvimi;

11 Şubat 2022 İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu
12 Şubat 2022 İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu
14 Şubat 2022 İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu
24 Şubat 2022 Bursa Merinos KSSM Osmangazi Salonu
25 Mart 2022 Ankara MEB Şura Salonu
26 Mart 2022 Ankara MEB Şura Salonu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.