Tanju Özcan, CHP'ye geri döndü

Tanju Özcan, CHP'ye geri döndü

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, PM toplantısının ardından yaptığı basın açıklamasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiye geri döndüğünü açıkladı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün saat 11.00'de toplandı. Toplantıda daha önce partiden ilişiği kesilenlerin af talepleri ele alındı.

MYK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "bağışlanma" talebini oy çokluğu ile kabul etti. Ardından yapılan PM toplantısında da Özcan'ın talebi kabul gördü.

thumbs-b-c-0f72e7a80685f1a7d57da91938f0a78c.webp

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, PM toplantısı sonrası bir basın açıklaması düzenledi. Yücel açıklamasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiye geri döndüğünü şu sözlerle açıkladı:

“İçinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da dahil olduğu 13 kişinin af talebi görüşüldü. 13 arkadaşın Parti Meclisi kararıyla affedilmesine ve yeniden üyeliklerine karar verildi."

Yeniden üyelik için partiye dilekçe veren Özcan, karara dar ilk açıklamasını sosyal medya platformu X üzerinden yaptı. Özcan, “Az önce güzel haberi Bolu İl Başkanımız Mert Karagöz’den aldım. Baba Evi’ne döndüm. Başta sayın genel başkanımız Özgür Özel ve CHP’nin parti meclisi üyelerine şükranlarımı sunarım. Atatürk’ün partisinde ve onun ilkeleri çerçevesinde siyaset yapmaya devam edeceğim. Her şey çok daha güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.