Tanrıkulu; CHP Anayasa Sabıkalısıdır!

Tanrıkulu; CHP Anayasa Sabıkalısıdır!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karşıyaka İlçe Başkanlığının tertip ettiği bilgilendirme toplantısına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili A. Kenan Tanrıkulu,

"CHP ve HDP'nin yan yana gelmesine şaşırmadık. Geçmişte de gaflet içinde bir bölücü anayasa hazırlı yapmışlardı" dedi.MHP İzmir il teşkilatı referandum çalışmaları dün de Karşıyaka da devam etti. Karşıyaka ilçe başkanlığı tarafından tertip edilen toplantıya çok sayıda muhtar, STK temsilcileri ve partililer katıldı. Referandum süreci ve yeni anayasa hakkında bilgilendirme yapılan toplantıya anayasa hukukçusu Yrd. Doç. Dr. Serdar Narin sunumuyla katıldı. Narin yeni anayasada, milli irade temsil, yasama, yürütme ve yargı gibi konuları anlattı.

Tanrıkulu; MHP varsa Güven var

MHP genel başkan yardımcısı ve İzmir Milletvekili A. Kenan Tanrıkulu da toplantıda yaptığı konuşmada "MHP Türk Milletinin ve Türk devletinin tek teminatı ve güven kaynağıdır. Bu anayasa çalışmalarında da bunu ortaya koymuş ve ilk dört maddeyi tartışmaya bile açtırmadan kabul ettirmiştir.  Aynı şeyi CHP için söyleyemem. CHP anayasa sabıkalısıdır. Zaten HDP ile yan yana gelmesi de  bunu göstergesidir. Biz CHP vee HDP'nin yan yana gelmesine hiç şaşırmadık. Geçmişte de gaflet içinde bir bölücü anayasa hazırlı yapmışlardı." dedi.

Karataş; İzmir Evet diyecek

Toplantıda konuşan il başkanı Necat Karataş, " İzmir bir şuur ve inanç şehridir. İzmir Türklük ve Cumhuriyet şehridir.  İzmir Atatürk ve istiklal şehridir. Bu nedenle MHP'ye hep değer vermiş, yine verecektir. Türklüğün güvencesi MHP'dir . İzmirli hemşehrilerimiz de MHP'nin Türklük anayasasına evet diyecektir" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.