Tarım Fuarı'nda çiftçilerin gözdesi oldu

Tarım Fuarı'nda çiftçilerin gözdesi oldu

Tarım Fuarı'nda Erkunt'a yoğun ilgi

Erkunt Traktör, bu yıl 12'nci kez kapılarını açan Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda çiftçilerden yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin her yerinden gelen çiftçileri özel standında ağırlayan Erkunt Traktör'ün Ege Bölge Müdürü Fatih Kılıç, fuar boyunca 2016 yılına ait fiyatların geçerli olduğunu açıkladı.

İzmir’de kapılarını açan 12'nci Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katılan Erkunt Traktör standı, fuarın ilk gününden itibaren çiftçilerin akınına uğradı.

4 gün sürecek fuara tüm modelleriyle hazırlıklı bir şekilde katıldıklarını söyleyen Erkunt Traktör Ege Bölge Müdürü Fatih Kılıç, “58’den 110 beygire kadar tüm modellerimizi çiftçilerimizin beğenisine sunuyoruz. Ege çiftçisi en çok Kısmet-58 E modelimizi seviyor. Onun dışında İzmir ve Manisa bölgesinde Meyveci traktörümüz yoğun talep görüyor. Türkiye genelinde 100’e yakın bayimiz ve 350’ye yakın servis noktamızla çiftçilerimize hizmet veriyoruz. 2017 yılında da yine çiftçilerimizle sahada olacağız. Değerli görüşlerini dinleyerek traktörlerimizi onlarla birlikte tasarlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Şirket olarak 2015’ten itibaren bir değişim sürecine girdiklerini kaydeden Kılıç, “Önce kaportamızı değiştirdik; daha sonra da traktörlerimize çiftçimizin istediği mekatronik özelliğini getirdik. Gelen taleplere göre traktörlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

12'nci Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı süresince 2016 yılı fiyatlarının geçerli olduğunu vurgulayan Fatih Kılıç, çiftçileri bu avantajlı fiyatlardan faydalanmaları için Erkunt Traktör standına davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.