Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı gerçekleştirilecek

Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı gerçekleştirilecek

Uşak Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık, 22-25 Eylül tarihleri arasında 7. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı için “Bu fuar hem üretici hem katılımcılar için büyük bir fırsat" dedi.

Uşak 7. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, tarımdaki son yenilikler ve teknolojik gelişmeler, büyük ve küçükbaş hayvanlar, çiftlik ekipmanları, genetik alanındaki son yenilikleri sergileyecek. Uşak Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık, “Farklı illerden binlerce insan geliyor. Her anlamda şehir kalkınıyor. KOSGEB desteği sayesinde fuarlarda satılan tüm ürünlerde de indirimler yapılıyor. Bu fuar, Uşaklı firma sahipleri için de üreticiler için de bir fırsat” dedi.

1663262659759-nafiz-midik.jpg

“TEKNOLOJİYE AYAK UYDURALIM”

Artık çağın teknoloji çağı olduğunu hatırlatan Mıdık “Çiftçimizin de bu çağa ayak uydurması gerekiyor. Yeni teknolojiye göre ekim ve üretim yapılması lazım. Teknolojiye ayak uyduramazsak, tarımda dünyayla rekabet etme şansımız yok. Bu fuar bizlere tüm bu fırsatları sunuyor, dolayısıyla her anlamda bizim için çok önemli. Bizler, şehrin tüm paydaşları, tüm kurum ve sivil toplum örgütleri olarak bu fuardan sorumluyuz. Elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.