Tarla Yolları Açılıyor

Tarla Yolları Açılıyor

Kula’da yaz aylarının başlaması ile tarla yolları teker teker açılmaya başladı. Sandal ve Çiftçiibrahim Mahallelerinde Kula Belediyesi’ne bağlı ekipler tarla yollarında çalışmalara başladı.

Kula Belediyesi yaz aylarının başlamasıyla birlikte tarla yollarını açmaya başladı. Sandal ve Çiftçiibrahim Mahalleri’nde çalışmalara başlayan Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler muhtarların taleplerini yerine getiriyor. Yıllardır herhangi bir çalışmanın olmadığı tarla yollarında mahalle sakinleri Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür etti. Sandal Mahalle Muhtarı Ramazan Dülger, “Mahallemizin tarla yollarının bakımsız olmasından dolayı, tarlalarımıza ulaşım sıkıntısı yaşıyorduk. Yollar ile ilgili sıkıntılarımızı Kula Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tosun'a ilettik. Kısa sürede içerisinde yaptığımız müracaat değerlendirildi ve sıkıntılı yollarımız açılmaya başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’dan Allah razı olsun” dedi. Çiftçiibrahim Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Kahraman, “Bizler genelde geçimini tarımla sağlayan çiftçileriz. Eskilerden bu yana çiftçi vatandaşlarımız mecburen düzenlemeye muhtaç tarla yollarını kullanıyordu. Sağ olsun Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun bizlerin mağduriyetine çözüm buldu. Emeği geçemlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mahallerin tüm sıkıntılarını belediye imkanları elverdikçe gidereceklerini ifade ederek, “Kula’nın tarla yolları, yıllardır bakımsız olduğu için vatandaşlarımızın ulaşımda zorluk yaşıyor. Belediyemizin maalesef kısıtlı imkanları var. Bu imkanları elimizden geldiğince daha fazla vatandaşa ulaştırmak için değerlendiriyoruz. 60 mahallemizin tamamına aynı anda hizmet etme imkanı olmadığı için ekiplerimiz daha aciliyeti olan mahallelere yönlendiriliyorlar. Her mahalleye aynı oranda hizmet götürmeye devam edeceğiz vatandaşlarımız biraz daha sabırlı olmalılar” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.