Tatilin En Güvenli Yolu SEYAHATBANK

Tatilin En Güvenli Yolu SEYAHATBANK

Seyahatbank'ın Kurucusu Abdullah Çimen, tatile çıkmak isteyenlerin 3D Security sistemiyle internet üzerinden gönül rahatlığıyla tatil satın alabileceğini söyledi.

Çimen, www.seyahatbank.com internet sitesinden, kurumsal turizm firmaları ve online alışveriş sitelerinin kullandığı akıllı sistemle birlikte, kişilerin cep telefonuna sms ile gelen bir şifreyle, kredi kartı üzerinden güvenle hizmet alabildiklerini belirtti


24 yıldır turizm sektöründe hizmet verdiğini söyleyen Çimen, geçtiğimiz ocak ayında Alsancak Talatpaşa bulvarı üzerinde hizmete açılan Seyahatbank ile özellikle yurtdışı turlarda keyifli alternatifler sunduklarını dile getirdi.
Yurtdışında İtalya, İspanya, Balkanlar, Benelüx & Paris, Dubai, Amsterdam, Uzakdoğu ve Maldiv turlarının ilgi gördüğünü kaydeden Abdullah Çimen, “Yurtdışı tur paketleri içinde uçak, konaklama, rehberlik, transfer, alan vergileri hizmetlerimizi misafirlerimize sunuyoruz. Ayrıca Çeşme ve Kuşadası çıkışlı Yunan Adaları turlarımız da beğeniliyor. Yurtdışı tur paketlerimizin haricinde vize takip işlemleri, yurtiçi-yurtdışı uçak bileti satışları, kongre organizasyonları hizmetleri de veriyoruz” diye konuştu
Tatil yapmanın herkesin hakkı olduğunu ifade eden Çimen, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı tur alternatifleri sunduklarını sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.