Tek görerek girdiği hastaneden ‘çift görerek’ çıktı!

Tek görerek girdiği hastaneden ‘çift görerek’ çıktı!

İzmir’de göz kapağı ameliyatı olmak için gittiğin hastanede tedavi altına alınan kadın, tedavi sonrası çift görmeye başladığını, günlük işlerini yapamadığını belirterek şikâyetçi oldu.

İzmir’de Alfa Tıp Merkezi’yle ilgili ‘Şikayetimvar.com’ sitesine yazılan şikâyet, vatandaşlar tarafından en çok okunun şikâyetlerden oldu. İsmini Serpil olarak yazan şikâyetçi kadın, Alfa Tıp Merkezi’nde Göz Estetiysen olarak gittiğini, göz kapaklarını ameliyat olduğunu belirtti. Ameliyatını Göz Doktoru A.K.’nin yaptığını, ameliyat sonunda dikiş işlemlerini ise hemşirenin yaptığını belirtti. Göz kapaklarını kontrol için gittiğinde Göz Botoksu yaptırma konusunda kendisini ikna edildiğini belirten kadın, botoks işleminden sonra tek gören gözlerini çift görmeye başladığını ve günlük işlerini dahi yapamaz hale geldiğini belirtti.

Başka hastanede yaptırdığı kontrollerde çift görme bozukluğunun yanlış kaslara fazla doz uygulanmasından kaynaklandığını sonucu vardığını belirten kadın, hem hastaneden, hem de işlem yapan sağlık çalışanlarından şikayetçi olduğunu belirtti.

presbiyopi-yakin-gorme-bozuklugu-99024-b.jpg

İsmini Sibel olarak yazan, çift görme bozukluğu yaşayan kadını şikayetimvar.com’a yazdığı, en çok okunan mesajında şu ifadeleri kullandı:

“İzmir Alfa Tıp Merkezinde Göz estetiysen A******* K*****... Doktor Beye Mayıs ayında göz kapağı ameliyatı olmuştum. Dikiş işlemini yanındaki hemşireye yaptırmıştı ve aradan 6 ay geçmesine rağmen dikiş izlerim hala duruyor. 23/10/2023 tarihinde göz kapakları için kontrole gittiğimde Göz botoksu yapmak için doktor bey ve yanındaki sekreteri beni ikna ettiler. Doktor Bey Göz kenarlarıma ve alın bölgeme botoks işlemi uyguladı. 28/10/2023 tarihinde aniden gözlerim çift görmeye başladı. 01/11/2023 tarihinde İzmir Şehir Hastanesinde göz doktoruna gittim ve yapılan görüntülemeler sonucunda bana botokstan kaynaklandığını söylediler. Yanlış kaslara fazla doz uygulamadan kaynaklanmış. 02/11/2023 Alfa Tıp Merkezine gittim ve Doktor A******* Bey kabullenmeyip nörolojik olacağını söyledi. Bu nedenle 03/11/2023 tarihinde İzmir şehir hastanesinde beyinden bt ve MR çektirdim. Sonuçlarını bekliyorum. Ancak İnternetten araştırdığımda Şikayetvar sayfasında Alfa Tıp Merkezi göz estetiysen (A******* K*****) ile ilgili şikayetleri buldum. Gözlerim hala çift görüyor ve günlük yapmam gereken işleri yapamıyorum. Ben doktor beye nasıl güvendim bilemiyorum. Doktordan şikayetçiyim. 10 senedir botoks yaptırıyorum ilk defa başıma geldi. Çok zor durumdayım. Paramı geri istiyorum...”

Şikâyetçi hastanın yazdığı ve en çok okunan mesajı gösterip, konuyla ilgili cevap haklarını sorduğumuz İzmir’in Bornova İlçesi’nde bulunan Alfa Tıp Merkezi yetkilileri, cevap vermemeyi tercih ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.