TEKİN, “İZMİR AK PARTİ’YE OY DEĞİL, YOL VERECEK”

TEKİN, “İZMİR AK PARTİ’YE OY DEĞİL, YOL VERECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir’de Ramazan Bayramı’nda da devam eden 24 Haziran çalışmalarına Partinin eski Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’den destek geldi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in daveti üzerine İzmir’e gelen Tekin, Buca ve Karabağlar’da seçim çalışmaları gerçekleştirdi.

İzmir’e olan ilgi ve sevgisini her fırsatta dile getiren CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, İzmir’de esnaf ziyaretlerinde bulunurken, sokaktaki vatandaşlarla da sohbet etti. Gürsel Tekin’e ziyaretleri sırasında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, CHP Buca İlçe Bakanı Kasım Akdağ, CHP İzmir Milletvekili Adayları Ednan Arslan ve Nilay Kökkılınç ile birlikte, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’ da eşlik etti.

TÜRKİYE İNCE’DEN BİR NEFES ALSIN

CHP eski Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin Karabağlar ve Buca’da ziyaret ettiği esnaflara hayırlı işler dilerken “Türkiye için hayırlısını dileyen herkesin de, 24 Haziran’da sandığa gidip, hem Muharrem İnce’ye hem de CHP’ye oyunu vermesi gerektiğini belirterek “16 yıldır ülkeyi yönetenler bugün ‘Bize oy verin tüm sorunları çözeceğiz’ diyorsa, ortada artık çözemedikleri büyük bir sorun var demektir. Kendileri de gidici olduklarının farkında.  Vatandaşlarımız 24 Haziran’da ve gerekirse 8 Temmuz’da, AKP’ye ve Erdoğan’a oy değil ama yol vereceklerdir. Bunca yıl ülkeyi yönetemeyip halkımıza krizden, kavgadan, yoksulluktan, zorbalıktan başka bir şey sunamayanlara, yol verin çekip gitsinler. Türkiye İnce’den bir nefes alsın ”dedi

İzmir’in Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde rekor bir oyla ‘Tamam’ diyeceğinden emin olduğunu ifade eden Gürsel Tekin, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, kahvelerde oturan vatandaşlarla da sohbet edip, bayramlaştı. Tekin’i gören bazı araç sahipleri araçlarını durdurarak Tekin’le selamlaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.