"TENİSİN GİZLİ KAHRAMANI NECİMOĞLU"

"TENİSİN GİZLİ KAHRAMANI NECİMOĞLU"

Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, İzmir’de tenisin gizli kahramanının Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Necimoğlu olduğunu dile getirdi.

Sarıgedik yaptığı değerlendirmede, “2016 yılının mayısında Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi seçilen Bülent Necimoğlu, Ege Bölgesi genelindeki kulüplere desteğiyle bu sporun bölgemizde yeniden yükselmesine çok önemli katkılar yapmıştır, çünkü yine sporumuza önemli katkılar yapan Yüksel Pınar’dan sonra 1,5 sene boyunca federasyonda İzmir’in temsilcisi yoktu ve bir boşluk oluşmuştu. O boşluğu kendini Türk tenisine adamış olan Bülent Necimoğlu fazlasıyla doldurarak Türk tenisi ve İzmir tenisine sıçrama yaptırdı diyebilirim. Bununla birlikte yakın dostum Necimoğlu’nun Küçük Kulüp üyesi olmasından gurur duymanın yanında, kendisinin kulüp ayrımı yapmadan tenis sporu adına yapılabilecek tüm çalışmaları yapmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum.

 

Tüm kulüplerle bire bir ilgilendiğini bildiğim Necimoğlu’nun bu anlamda Kültürpark Tenis Kulübü için yaptığı çalışmalar da İzmir’e adeta bir armağan niteliğindedir. Örneğin Kültürpark Cup için dünyaca ünlü kadın tenisçileri kentimize getirmesi ve yine İzmir Cup organizasyonunu Kültürpark’a aldırması hususunda büyük emekleri vardır. Kendisinin maddi manevi desteklerini şahsen biliyorum ve bu büyük atılımların gizli kahramanı olarak kaldığını görüyorum. Bu nedenlede tüm İzmir ve Ege tenis kamuoyunu Necimoğlu’nun hakkını vermeye davet ediyorum. Tüm bunlarla birlikte Küçük Kulüp’te de bilindiği gibi son dönemde tabir-i caizse bir tenis seferberliği yaşanıyor. Dünyanın sayılı kort zeminlerinden olan antuka kort düzenine geçtiğimizden beri hız kesmeyen turnuvalarımız 9 Eylül Turnuvası ile taçlandı. 200 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne olan turnuvamızın Perşembe günü gerçekleşecek olan finalinde tenise gönül vermiş tüm vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.