"Theta Healing ile beyinde oluşan kalıplar değişiyor"

"Theta Healing ile beyinde oluşan kalıplar değişiyor"

6 yıldır Theta Healing eğitimi veren Hatice Nalan Cebe, 25 yıllık öğretmenlik hayatından emekli olunca aldığı eğitimlerle kendini eğitimini aldığı Theta Healing hakkında geliştirdi.

Nalan Cebe, Theta Healing ve yapılan eğitimler hakkında Medyaege'ye açıklamalarda bulundu.


Kafasında oluşan bir soru üzerine bu alana yöneldiğini belirten Cebe, "Emekliliğime yaklaşık 10 yıl kala kafamda şöyle bir soru oluştu; Emekli olunca ben ne yapacağım? diye. Daha sonra kafanda oluşan bu soruya cevap vermek için spiritüel alanda çalışmalara başladım.  Bu alanda eğitimler alarak kendimi geliştirdim. Usui Reiki Master, Kundalini Reiki Master, Ra –Shaba Master, Releasing Anxiety Reiki (Anksiyeteden Kurtulma Reikisi), Açık Kalp Reikisi, Bolluk-Bereket Reikisi, Lunar Empowerment Reiki, Shamballa 1ve 2, Gümüş Mor Alev Enerjisi,  Theta Healig DNA 2 Basic (Temel Eğitimi), Theta Healig DNA 2 Advansed (İleri Seviye Eğitimi), Theta healing Game of Life (Yaşam Oyunu Eğitimi),  Theta Healin Manifesting And Abundance (Bolluk Bereket Eğitimi), Theta Healig DNA 2 Basic İnstructors (Öğretmenlik Eğitimi), Theta Healig DNA 2 Advansed İnstructors (Öğretmenlik Eğitimi), Theta Healin Manifesting And Abundance İnstructors (Öğretmenlik Eğitimi) eğitimleri alarak kendimi bu alanda geliştirdim. Daha sonra Theta Healig eğitmeni eğitimi aldım. Ve şuan bu alanda çalışmalarıma devam ediyorum.  Çalışmalarıma Koçluk ve Theta Healig eğitimleri üzerine yoğunluk veriyorum" dedi.

Kursiyerlere eğitim veren Eğitmen Cebe, "Kursiyerlere verdiğim eğitimle onlar da aldıkları eğitimeler sayesinde kendilerine çevresinde bulan kişilere Theta Healig'i uygulaya biliyorlar" diye konuştu. 
++-003.jpg

"Theta Healing ile negatif  inançlar beyinde oluşan kalıplar değişiyor"

Theta Healig nedir? sorusuna cevap veren Nalan Cebe, "Theta Healig sezgisel bir terapi yöntemi. Meditasyonla yapılan bir teknik. Bu terapinin içinde bizim çok önem verdiğimiz kazma tekniği olarak adlandırılan çalışmamız bulunmakta.  Kazma çalışmalarında kişinin anne karnından itibaren, ergenlik dönemi değdiğimiz 14-16 yaş aralığında yaşadığı bilinçaltı kalıplarını buluyoruz. Ve burada yaşadığı olumsuzlukları özel bir meditasyon yöntemiyle  değiştiriyoruz.  Terapinin öncesinde ve sonrasında yaptığımız bir testimiz var bu kas testi olarak biliniyor.  Bu testi ile kişi terapi yapıldıktan sonra ilk söylediği ve son söylediği cevabın değiştiğini bizzat görüyor, gözlemleyebiliyor. Danışanlarımıza uyguladığımız bu test sonrasında kendileri bile şaşırmakta. Test sonrasında  kişide olan o negatif  inançlar beyinde oluşan kalıpların hepsinin değiştiği  bizzat görülmekte.  Ve bu terapi sayesinde tabi hayatında da olumlu değişiklikler yaşanmaya başlıyor" açıklmasında bulundu.


Theta Healig tekniği ile beddua, nazar temizliği, DNA Aktivasyonu, bilinçaltı temizliği, mekan temizliği gibi çeşitli uygulamalar yapabildiklerini belirten Cebe, bu işlemler sonucunda danışanların yapılan uygulamayı kendileride gözlemlemekte olduğunu söyledi.


Yaptıkları çalışmalarda kişinin bilincinin açık olduğuna vurgu yapan Cebe, "Kişinin bilinçli bir şekide yapılan meditasyona katıldığını ve değişimleri fark ettiğini dile getirdi. Danışanın meditasyon sırasında bilinci açık verdiği cevaplar hiç bir etki altında kalmadan kendisinin verdiği cevaplar. Hipnozda yapılan gibi danışanın bilinci kapalı değil, burada herşeyde bilinç açık durumda." dedi.

whatsapp-image-2018-05-09-at-13.51.34.jpeg

Her alanda yardımcı

Cinsellik gibi çok özel durumlarda gelen danışanlarının olduğunu belirten Cebe, "Theta Healig tekniği ile danışanlarımıza yardımcı olmadığımız alan yok. Hayati önemi olan hastalıkları yaşayan hastalarında tedavilerinin yanında meditasyon yapıyor, biz onlara yardımcı oluyoruz. Hastalıkların temeli aslında bilinçaltına dayandığı için meditasyon bu konuda sorunların çözülmesinde danışanlara yardımcı oluyor.Ama bu durumda kişiden kişiye değişmekte. Yani çocukluk döneminde alınan kalıplar kişiden kişiye göre değişmekte. Aslında alınan kalıplarla bir mühür oluşturuyoruz.  Ve bu mühürü yaşadığımız olaylara damga olarak vuruyoruz. Çevremizde hasta insanlar varsa bizde kendimizi onlarla özdeşleştirip hasta olacağımız düşüncesine kapılıyoruz. Bu gibi durumlarda biz danışanlarımızın düşünce kalıplarının değişmesine yardımcı oluyor ve sorunu tamamen ortadan kaldırıyoruz."

 

İLETİŞİM : 
Telefon: 0505 – 668 8517
Mail : nalancebe@homail.com
Facebook Grup Sayfası : THETA HEALİNG YOLU
https://m.facebook.com/send_page_invite/?pageid=1177887185675693&soft=search

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.