Torbalı Belediyesi 1 Mayıs'ı halaylarla kutladı

Torbalı Belediyesi 1 Mayıs'ı halaylarla kutladı

Torbalı Belediyesi’nde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, coşkuyla kutlandı. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in öncülüğünde Belediye Hizmet binasında toplanan belediye işçileri, halaylarla, marşlarla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Torbalı Belediyesi’nde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, coşkuyla kutlandı. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in öncülüğünde Belediye Hizmet binasında toplanan belediye işçileri, halaylarla, marşlarla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. İşçilerle tek tek tokalaşan Başkan Demir, 1 Mayıs’ın emeğin, alın terinin, dayanışmanın ve birlik ruhunun simgesi olduğunu kaydetti. Öte yandan kutlama programına Belediye İş Sendikası İzmir 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan da katıldı.

6714d8b2-ab63-4389-a36f-f718637e3432.jpg

"GURURUMUZ ORTAK OLACAK"

Başkan Demir, 1 Mayıs nedeniyle yaptığı açıklamada, “1 Mayıs dünya çapında birlik, dayanışma ve daha güzel bir yaşam için mücadelenin simgesi. Hepimizin malumu; yaşanan ekonomik sıkıntılar sadece rakamlara değil, hayatlarımıza yansıyor, mutfağımızda kaynayan tencereyi doğrudan ilgilendiriyor. Bizler emeği ve alın terini her zaman en yüce değer olarak görüyoruz. Bu nedenle sizleri, omuz omuza çalıştığımız, gecemizi gündüzümüze kattığımız yol arkadaşı olarak görüyoruz. Yağmur çamur, sıcak soğuk demeden üreten her arkadaşımız, aynı zamanda bizim ortak emeğimizi temsil ediyor. Bu yüzden hepimizin sorumluluğu çok büyük ancak birlikte başardığımız her işte de gururumuz ortak olacak” ifadelerini kullandı.

75fe80ae-0ad7-4c93-ae7e-77d98a16c59e.jpg

BAŞKAN DEMİR’DEN GÜNDOĞDU’YA DAVET

Açıklamalarını sürdüren Demir, “Yola çıkarken söylediğimiz ‘Çok emek güçlü gelecek’ şiarı ile Torbalımız için yine çok emek vermeye devam edecek, güçlü bir geleceği el ele inşa edeceğiz. Bu duygu düşüncelerle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününüzü işçinin, emekçinin bayramını şimdiden kutluyor; hepinize sevgilerimi sunuyorum” dedi. Konuşmasının ardından işçilerle birlikte halay çeken Başkan Demir, yarın Gündoğdu Meydanı’nda olacağını hatırlatarak herkesi Gündoğdu’ya davet etti.

f3607616-2f9c-4644-b2f4-4ad04175d4e0.jpg

f8782653-eedb-4134-88c0-ddecc5b05ede.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.