Torbalı Belediyesi'nden dükkanlarda kolon denetimi

Torbalı Belediyesi'nden dükkanlarda kolon denetimi

Torbalı Belediyesi ekipleri, ilçede zemin katta hizmet veren iş yeri ve dükkanların kolon kesme ve benzeri imara ve mimari yapı onayına aykırı işlemlerin yapılıp yapılmadığına dair kontroller gerçekleştirdi.

Deprem başta olmak üzere doğal afetlere dirençli, sağlıklı bir kent için önlem ve uygulamalarını sürdüren Torbalı Belediyesi, Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatı ile ilçede zemin katında iş yeri bulunan yapılarda, “kolon kesme işlemi ve benzeri” işlemlerin yapılıp yapılmadığına dair kontrol çalışmalarına başladı. Torbalı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nden ilgili teknik personelin katılımıyla Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin eşliğinde iş yerlerinde taşıyıcı unsurlar kontrol edildi. Torbalı genelindeki bütün iş yerlerinde gerçekleşecek olan denetimler sonucunda, proje aykırı olan binalar için rapor tutulacak.

mithat-tekin-portre.jpg

BAŞKAN TEKİN: DAHA DİRENÇLİ BİR TORBALI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Daha dirençli bir Torbalı için denetimlerin aralıksız süreceğini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Maalesef 6 Şubat tarihinde yaşanan depremler sonrası yüreğimiz yandı. Birinci deprem kuşağında yer alan ilçemiz için biz de Torbalı Belediyesi, olarak iş yerlerini denetlemeye başladık. İlçemizde yer alan ve üstünde yapı bulunan tüm iş yerlerini kolon kesme ve benzeri işlemlerin yapılıp yapılmadığını denetleyeceğiz. Daha dirençli bir Torbalı için çalışmalarımız” devam edecek.

kolon-denetimi-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.