TORBALI’ BELEDİYESİNDEN HER MAHALLEYE BİR DÜĞÜN SALONU…

TORBALI’ BELEDİYESİNDEN HER MAHALLEYE BİR DÜĞÜN SALONU…

Her Mahalleye Bir Meydan” projesini uygulamaya devam eden Torbalı belediyesi;  benzer bir çalışmayı da “Her Mahalleye Bir Düğün alanı” solanıyla sürdürüyor.

 

Her Mahalleye Bir Meydan” projesini uygulamaya devam eden Torbalı belediyesi;  benzer bir çalışmayı da “Her Mahalleye Bir Düğün alanı” solanıyla sürdürüyor. 17 ayrı mahallede yapımı projelendirilen yazlık ve kapalı düğün salonlarından 9’u tamamlandı.  Birisinin inşaatına başlandı. 8 proje ise ihale aşamasında.

Torbalı Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri; Kırbaş,  Pamukyazı, Eğerci, Atalan, Çaybaşı, Mustafa Kemal Mahallesi ile Yeni Mahallede  birer yazlık düğün salonunun tamamlanarak hizmete girdiğini  belirttiler. Göllüce,  Ahmetli, Şehitler, Özbey, Kaplancık  açık alan düğün salonu ve sosyal  tesis projelerine  ise 2017 yılında başlanacak.

Atatürk Mahallesi'nde 1140 metrekarelik alan üzerinde inşaatına başlanan kapalı ve açık düğün salonu, çocuk oyun alanı, spor sahası,  kafeterya ile çok amaçlı tesislerin 9 ay içinde tamamlanması öngörülüyor. Büyük çaplı düğün salonları ile sosyal yaşam alanlarına sahip  Yazıbaşı ve  Ayrancılar  projelerinin de   önümüzdeki  ay ihaleye çıkarılması bekleniyor.

BAŞKAN GÖRMEZ “İLÇEDE YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAYI AMAÇLIYORUZ”

Torbalı’nın çok hızlı biçimde geliştiğini, ilçe nüfusunda önemli artışlar yaşandığını belirten Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, bütün sosyal projelerin ilçede yaşam kalitesini artırmaya yönelik olmasını hedeflediklerini belirterek şunları söyledi “Meydan projelerimiz, Sosyal Eğitim Merkezlerimiz (TOSEM)  açık ve kapalı düğün salonlarımız, açılan kurslar, sürdürülen bütün projeler, yollar, kavşaklar, altgeçitler ilçemizde yaşam kalitesini artırmaya  yöneliktir.  Önceliğimiz insandır, hemşerilerimizin daha güzel bir Torbalı’da yaşamalarını, Belediye hizmetlerine ulaşmalarını  sağlamaktır.”  dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.