Torbalı’da en az yüzde 20 alırız”

Torbalı’da en az yüzde 20 alırız”

MEVCUT oy oranının Demokrat Parti’lileri umutsuzluğa sevk etmemesi gerektiğini ifade eden Demokrat Parti Torbalı İlçe Başkanı İbrahim DEMİR, Demokrat Parti’nin en kötü şartlarda bile yüzde 20 oy oranına sahip olduğunu söyledi

Bu oranın Torbalı içinde geçerli olduğuna dikkat çeken İlçe Başkanı İbrahim DEMİR, teşkilatın çalışmaları ile bu oy oranlarını yeniden yakalayacaklarını söyledi. 

2019’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlere doğru ilerledikçe her geçen gün oy oranı ve parti üyesinin daha da arttığını ifade eden DEMİR, Demokrat Partisinin genel merkezimiz ve Türkiye’deki tüm il ve ilçe teşkilatlarımız ile seçime hazır olduğunu söyledi.

 

"DEMOKRATLAR UMUTSUZLUĞA DÜŞMEMELİ"

 

Merkez Sağ Türk siyasetinin omurgası olarak rahmetli Süleyman DEMİREL’in de belirttiği gibi yüzde 40–50 arası bir kitleye hitap eder. Merkez sağı ve demokrat hareketi çok iyi anlayan bir kitle ile yüzde 20’nin altına inmez. Peki nasıl olmuştur da, buna rağmen merkez sağ yüzde 0.65’lere düşmüştür? 

Bu rakam DP’lileri yanıltmamalı umutsuzluğa düşürmemelidir. Çünkü içinden geçilen siyasi ortam normal değildir gerginlik ve kutuplaşmanın arttığı, artırıldığı bir ortamdan en fazla merkez ve merkez sağdaki seçmenin etkileneceği aşikârdır. 

Merkez sağ seçmen ideolojik fanatizme sahip olmadığı için bu tür kutuplaşmalarda algısına göre kerhen tercihini farklı partilere kullanmıştır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.