Torbalı’nın Sıra Dışı Başkanı

Torbalı’nın Sıra Dışı Başkanı

Torbalı Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Egemen Karakuş, gerçekleştirdiği çalışmalar ve katıldığı etkinliklerin yanı sıra buluştuğu isimlerle dikkat çekiyor.

 

İzmir'in Torbalı ilçesinde lise son sınıf öğrencisi olan Egemen Karakuş, Torbalı Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanlığı görevini yürütüyor. Bu görevi sırasında sportif etkinliklerden, çeşitli toplantılara kadar pek çok faaliyete imza atan Karakuş, gerçekleştirdiği kitap bağışı projeleriyle de gönülleri kazanmış durumda.

İlçedeki hemen her etkinlikte yer alan Karakuş, ilçe protokolünün de vazgeçilmezi olmuş durumda. Okul dışındaki zamanını sosyal faaliyetlere ayıran Karakuş, üstlendiği görevlerle herkesin takdirini kazanıyor.

Yaklaşık iki yıllık görev süresini tamamlayan Çocuk Meclisi Başkanı Egemen Karakuş'un gerçekleştirdiği faaliyetlerden bazıları;

-Tanıtımlar

-Torbalı Okuyor

-Dünya Çocuk Günü Sportif Etkinlikleri

-Öğrenci Temsilcileri ile Toplantılar

-Çocuk Kitapları Sergisi

-Dünya Çocuk Günü Ziyaretleri

-TRT Radyo Yayını

-Kitap Paylaşınca Güzel

Bulunduğu görev dışında sosyal çevre bakımından da oldukça zengin olan Karakuş, Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere kabinedeki bakanlar ile buluşmaya devam ediyor.

Çocuk Meclis Başkanlığı görevi bitmek üzere olan Karakuş, veda ziyaretlerini de tamamlamış durumda. İlçedeki her kesimin beğenisini kazanan Başkan Karakuş'un gelecek süreçte nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.