“TORUNLARINIZA ANLATACAKSINIZ”

“TORUNLARINIZA ANLATACAKSINIZ”

Gerçekleştirilecek halk oylamasının tüm seçimlerden daha önemli olduğunu vurgulayan Sürekli, “İnşallah gelecekte bu başarıda katkınız olduğunu, sizin gayretlerinizle bu başarının elde edildiğini torunlarınıza anlatacaksınız” dedi.

Çalışmalarına Bayraklı ilçesinde Kırmızı Et Üreticileri Birliği ile kahvaltı yaparak başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, buradaki programının ardından Çiğli Kasaplar Meydanı’nda bulunan esnafları ziyaret ederek bu Pazar yapılacak referandum için destek istedi. Daha sonra Çiğli OSB’de bulunan bir fabrikayı ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelen Sürekli, işçilerle tek tek selamlaşarak sohbet etti. Çiğli programını tamamlayarak Karşıyaka ilçesine geçen Sürekli, Şemikler ve Yalı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Daha sonra Nergis’de kahvehane toplantısı ve ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan Sürekli, Karşıyaka’da bulunan sandık yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi. Sürekli, Mavişehir’de ev ve taksi durağı ziyaretleriyle programını sürdürdü.

“TORUNLARINIZA ANLATACAKSINIZ”

Karşıyaka’da sandık yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Sürekli, referandum sürecinin ilk gününden beri halkoylaması temasını sahaya yansıttıklarını dile getirerek, “Sahaya inmeden önce bu konunun mecliste bir ay boyunca karşı tarafla mücadelesini verdik. Eğer bu son aşamada gerekli tedbirler alınmaz ve gerekli hassasiyet gösterilmezse ne yazık ki bütün çaba boşa gitmiş demektir. Her şey Pazar günü sizin göstereceğiniz gayrete bağlıdır. Bunun tarihte başta Uhud olmak üzere birçok örneği var.  Bu görev size tebliğ edilmiş ulvi ve asla göz kırpmayı bile kaldırmayacak bir görevdir. Bir anlamda bu seçimin namusu size emanet edilmiştir. Görevinizi ne kadar hassasiyetle muhafaza ederseniz hem ülkemizdeki seçimin selameti açısından, hem de partimiz açısından ortaya çıkacak tablonun en net göstergesi olacaktır. Bu seçim belki de AK Parti tarihinde girdiği tüm seçimlerden daha önemli bir seçim. Türkiye bir yol ayrımında, bu yol ayrımında inşallah bizim gayret gösterdiğimiz netice ortaya çıkacak, Türkiye’nin önü çok daha fazla açılacak. Ve işin en gurur verici yanı ise, bunun şerefi size ait olacak olmasıdır. İnşallah gelecekte bu başarıda katkınız olduğunu, sizin gayretlerinizle bu başarının elde edildiğini torunlarınıza anlatacaksınız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.