Toyzz Shop XL İzmir İstinyePark’ta

Toyzz Shop XL İzmir İstinyePark’ta

Toyzz Shop’un İzmir’deki 18. mağazası Toyzz Shop XL, birbirinden renkli etkinlikler eşliğinde, İstinye Park’ta kapılarını açtı.

Türkiye’nin lider oyuncak markalarından Toyzz Shop, İzmir’deki 18. mağazasını İstinye Park’ta açtı. Açılış dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklerde balon ve popcorn dağıtımı, bando takımı gösterisi, photo booth ile fotoğraf çekimi ve 3D yüz boyama aktiviteleriyle çocuklar, eğlenceli anlar yaşadı.

17a5130.jpg

“Oyun oynamak herkesin hakkı” diyen Toyzz Shop, 1320 metrekarelik XL mazağasında, her çocuğun zevkine ve beklentisine uygun, yüzlerce çeşit ürün ve uygun fiyat seçeneği sunuyor. Geniş ürün gamıyla her yaştan çocuğu mutlu etmeyi hedefleyen Toyzz Shop’un yeni mağazası, çocukların keyifli dakikalar geçireceği basketbol oyun sahası, dev satranç takımı, unicorn ve ağaç temalı fotoğraf çektirme köşeleriyle de ilgi çekiyor.

17a5249.jpg

2001 yılından bu yana oyuncak perakende sektörüne yön veren, bugün 2 binin üzerinde çalışanı ile 250’yi aşkın mağazaya ulaşan %100 yerli sermayeli Toyzz Shop, yıl sonuna kadar yeni mağazalarıyla büyümeye devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.