Trabzonspor Burak Yılmaz karşılığında o ismi istedi

Trabzonspor Burak Yılmaz karşılığında o ismi istedi

Trabzonspor, Beşiktaş’ın 2 milyon Euro artı Mustafa Pektemek önerisini kabul etmedi. Burak Yılmaz için 3 milyon Euro’nun altına düşmeyen bordo-mavililer üstüne Atiba’yı da istedi.

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki Burak Yılmaz pazarlığı tüm hızıyla sürüyor. Transferde 1. dönem bu gece saatler 00.00'ı gösterdiğinde bitecek. O ana kadar Burak, Beşiktaşlı da olabilir, Trabzonspor'da da kalabilir. Peki iki kulüp arasında neler yaşandı; Beşiktaş, eski oyuncusu Burak Yılmaz'ı almak için önceki gün İstanbul'da Trabzonspor yönetimi ile bir araya geldi. İlk teklif 2 milyon Euro artı Mustafa Pektemek oldu. Ancak kabul görmedi. Bordo mavililer golcüsünü 3 milyon Euro'nun altında bir rakama bırakmaya yanaşmazken, paranın yanı sıra Atiba'yı istedi. Kanadalı yıldızın gönderilmesine teknik direktör Şenol Güneş'in sıcak bakmadığı ifadesiyle karşılaştı.

752x395-trabzonspor-burak-yilmaz-karsiliginda-onu-istiyor-1535666291346.jpg

LUCESCU TAKİPTE

Uluslar Ligi'nde Rusya ve İsveç ile oynanacak maçların aday kadrosunu bugün açıklayacak A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu da dün tribündeydi. Beşiktaşlı taraftarlar da takımlarına büyük destek verdi.

Kaynak: Sabah

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.