Trabzonspor’un yıldızı İspanya yolunda

Trabzonspor’un yıldızı İspanya yolunda

Trabzonspor'un 24 yaşındaki genç yıldızı Okay Yokuşlu, İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo için İspanya'ya gitti ve transfer görüşmelerine başladı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor’un başarılı futbocusu Okay Yokuşlu’nun, La Liga ekiplerinden Celta Vigo ile transfer görüşmesi yapıyor. BeİN Sports’ta yer alan habere göre; milli futbolcu Emre Mor’un da formasını giydiği La Liga ekibi Celta Vigo, 24 yaşındaki futbolcu ile bir araya geldi.

Sözleşmesinde 6 milyon Euro’luk çıkış maddesi bulunan 24 yaşındaki oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, Celta Vigo yönetimiyle masaya oturdu. La Liga ekibinin 5 yıllık sözleşme istediği, Okay Yokuşlu cephesinin ise 4 yıllık sözleşmede direttiği öğrenildi. Celta Vigo, anlaşmanın sağlanması halinde 3 milyon Euro’yu peşin, kalan 3 milyon Euro’yu da 12 ay için taksitler halinde ödeyecek.

İspanya’ya giden genç oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 2015 yılında Kayserispor’dan 2 milyon euro bedelle Trabzonspor’a transfer olan Okay Yokuşlu, hem ön libero hem de stoper mevkiilerinde forma giyebiliyor.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 30 maçta forma giyen Okay Yokuşlu, 2 gol atıp 3 asist yapma başarısı gösterdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.