Tüm miniklere okul seti dağıtıldı

Tüm miniklere okul seti dağıtıldı

Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki tüm birinci sınıf öğrencilerine okul seti hediye edildi.

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ilçede yer alan 24 ilköğretim okulundaki birinci sınıf öğrencilerine okul seti hediye edildi. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu okul seti dağıtımına katılarak çocuklarla bir araya geldi.

Bin öğrenciye 18 parça malzeme

Çanta, kırmızı kalem, kurşun kalem, silgi, kalem tıraş, makas, yapıştırıcı, bant, resim defteri, etiket, güzel yazı defteri, el işi kağıdı, pastel boya, sulu boya, kuru boya, ataş, kalemlik ve çizim setinden oluşan okul seti 53 sınıfta bin öğrenciye dağıtıldı.

Çocuklarımızın geleceği için

Gerçekleştirilen dağıtımla ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Çocuklarımızın geleceğine yönelik her adımı atmaya özen gösteriyoruz. Okula merhaba diyen yavrularımız için göreve geldiğimiz zaman başlattığımız bir çalışmayı bu yıl da gerçekleştirdik. İlçemizdeki bütün birinci sınıf öğrencilerimize okul setimizi hediye ettik. Çantasından, kalemine, cetvelinden, makasına tüm kırtasiye malzemelerini içeren bin adet setimizi tüm çocuklarımıza dağıttık. Allah hepsine zihin açıklığı versin, hayırlı bir eğitim yaşantısı nasip etsin” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.