Tuna Mahallesi Muhtarı Tahirler’den yapılan hizmetlere teşekkür

Tuna Mahallesi Muhtarı Tahirler’den yapılan hizmetlere teşekkür

Bornova Belediyesi, Tuna Mahallesi’nde park ve yeşil alan düzenlemeleri, altyapı ve yol çalışmaları yaparak yaşam kalitesini yükseltiyor.

Talepleri doğrultusunda yapılan yatırımları anlatan Tuna Mahallesi Muhtarı Orhan Tahirler, “Başkanımız Olgun Atila her zaman bizim destekçimiz oldu. Mahallemize yapılan çalışmalar için kendisine çok teşekkür ederiz”dedi.Bornova Belediyesi sınırları içinde bulunan 45 mahalleye yaptığı fiziki ve sosyal yatırımlarla Bornovalıların yaşam kalitesini yükseltiyor. Yatırımlarını vatandaşların talep, ihtiyaç ve önceliklerine göre gerçekleştiren Bornova Belediyesi, Tuna Mahallesi’nde bulunan mevcut parkı yeniledi. Alt yapı ve yollarda önemli çalışmalar yaptı.

 Park yenilendi

 Bornova Belediyesi’nin yaptığı yatırımlar mahallelilerin yüzünü güldürdü. Muhtarlık ofisinin de bulunduğu 5639/1 sokaktaki Gazi Mustafa Kemal Parkı yenilendi. 2920 metrekarelik parka spor aletleri konulurken, parkın çevresine tartan zeminli yürüyüş yolu yapıldı. Çocuk oyun alanı kauçuk zeminle kaplandı. Masalar ve banklarla vatandaşların zaman geçirebileceği alanlar oluşturuldu. Parkın dışında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte mahallenin alt yapısı ve yolları da yenilenmeye başlandı. Bornova Belediyesinin mahallenin her türlü ihtiyacına karşılık verdiğini ifade eden Tuna Mahallesi Muhtarı Orhan Tahirler, “Mahallemizde bulunan parkımız yenilenerek, vatandaşlarımızın gece gündüz vakit geçirebileceği bir alan haline getirildi. Altyapı ve yolların da yenilenmesiyle birlikte çehremiz iyice değişek” dedi.Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın sosyal belediyecilik anlayışına da dikkat çeken Tahirler, “Öyle ki; Mahallemizde yaşayan bir engelli vatandaşımızın evinerahat girip çıkabilmesi için bile özel bir rampa yaptırdı. Kendisine mahallelim adına –kendisine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.