Turgutlu'da yatırımlar devam ediyor

Turgutlu'da yatırımlar devam ediyor

GDZ Elektrik Dağıtım, 2017 yılında Turgutlu’da 8,5 milyon liralık yatırım yapacak.

Manisa’nın tarım ve sanayi alanında söz sahibi olan Turgutlu’nun;  GDZ Elektrik Dağıtım tarafından yapılan yatırımlarla gelişimi destekleniyor. 2017 yılında şehrin elektrik alt yapı, şebeke yenileme ve arıza bakım onarım çalışmaları ile elektrik sorunlarının çözümüne yönelik 8,5 Milyon TL’lik yatırım yapılacak. 

2017 yılı da Turgutlu için yatırım yılı olacak
 
GDZ Elektrik Dağıtım tarafından ekonomik ömrünü dolduran ve yapılaşma nedeniyle sorun yaşanan bölgelerin tespiti yapıldı. Bu bölgelerde alt yapı yatırımları yapılacak aynı zamanda şebeke yenileme ve arıza onarım bakım çalışmaları da devam edecek. Eski Manisa Yolu, Cevdet Öktem, Piyaleoğlu ve Cumhuriyet Caddelerindeki 5 km lik elektrik dağıtım şebekesinin yer altına alınması planlanmış ve bu yönde tesis çalışmalarına başlanmıştır.

Avşar, Ergenekon ve Selvilitepe Mahallelerinde toplam 5 adet ilave trafo merkezleri tesis edilmesi planlanmaktadır. 7 Eylül, İstasyonaltı ve İzzettin Mahallelerinde mevcut dağıtım trafolarımızda; 7 Eylül ve Avşar Mahallelerindeki indirici merkezlerde bulunan trafolarımızda güç yükseltimi yapılacak ve 9 adet trafo binası da modernize edilecektir. 

Elektrik dağıtımı süreçlerini yatırımlarla destekleyerek verdikleri hizmetin verimliliğini ve tüketicilerinin memnuniyetini daha da yükseltmeyi hedefleyen GDZ Elektrik Dağıtım; 2017 yılında Turgutlu ‘da 8,5 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirecek. 

Yatırım ve koordinasyon gelişmeyi destekler

GDZ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Metin Demirdağ yapılan yatırımlarda bu zamana kadar olduğu gibi Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi ile koordineli çalışmalar yürüttüklerini belirtti “Yatırımları gerçekleştirirken paydaşlarımızla yaptığımız koordineli çalışmalar hem bölgenin gelişim hızını hem de verilen hizmetin kalitesini artırmaktır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.