Türk futbolunu sallayan açıklama: "Şenol Hoca Beşiktaş'ı bırakıyor"

Türk futbolunu sallayan açıklama: "Şenol Hoca Beşiktaş'ı bırakıyor"

'Şenol Güneş Beşiktaş'ı bırakıyor' açıklaması olay yarattı.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Toroğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı ve Şenol Güneş ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

İşte Toroğlu'nun o sözleri;

ABOUBAKAR MODERN SANTRFOR

Beşiktaş'ta oyundan düşen oyuncular oluyor. Talisca mesala gol dışında yok. Gomez, 10 sene evvelki futbolda Gomez'di. Ama şu dönemde Aboubakar tipli oyuncular gerek. Değişik bir adam. Ne halt edeceği belli değil. Halep'e giderken bir bakıyorsun Şam'a gidiyor… Çok iyi oynayan dansözler vardır. Bacak bir tarafa gider, kalça bir tarafa, göğüs bir tarafa.

Dansöz kıvraklığında bir tarzı var. Karşısındaki adamı gıcık eder. Kıvrak ve değişik bir oyuncu. Karşısında oynasam gıcık olurum, ceza sahası dışında işini halletmen lazım. Avrupa'da oynat, bu haftadaki ilk 10'a girecek bir gol attı Beşiktaş. Çok zor bir goldü.

"ŞENOL GÜNEŞ ŞAMPİYON YAPACAK VE BIRAKACAK"

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, Şenol Güneş hakkındaki konuşmalarından ne anlıyoruz? Benim konuşmalardan orta çıkardığım izlenimim; Şenol Güneş takımı şampiyon yapacak ve sonra gidecek. Ortada demek ki bazı sorunlar var. Ben Şenol Güneş'in gelecek sezon takımda kalacağını düşünmüyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.