"TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ YÜREKTEN KUTLUYORUM"

"TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ YÜREKTEN KUTLUYORUM"

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene Denizli'de katılarak polis teşkilatının gününü kutladı.

Milletvekili Arslan'ın basın açıklamasında polis teşkilatının özlük hakkı sorunları ve terörle mücadelesindeki kararlılığı öne çıktı. Milletvekili Kazım Arslan'ın açıklaması şöyle:Terörle kahramanca mücadele eden,ülkemizin güvenliğini sağlayan,ailesine gösterdiği özverinin katbekat fazlasını ülkesi için gözünü kırpmadan sergileyen değerli polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyorum.Zordur polis olmak, zordur görevini layıkıyla ve tam bir tarafsızlık içinde yapabilmek. Onların görevlerini tarafsız yapmaları, vatandaşın güvenini bir kez daha arttıracaktır. Görevlerini yaparken kimseye ayırım yapmadan olaylara ve güvenliğe göre hareket etmeleri polis teşkilatımızı daha da güçlendirecektir.
Hangi kademede, hangi bölgede, hangi sınırda görevli olursa olsun en zor mesleklerden birini icra ettiği bilinciyle ülkesinin üzerine titreyen polisimiz, canını dişini takarak çalışmakta, sabah dualarla ve güleryüzle uğurlandığı evine akşam dönememe tehlikesini sürekli yaşamaktadır. Ülkemizin bir an önce bu terör belasından kurtarılması hepimizin önde gelen görevi olmalıdır.
Birçok özlük hakkı sorunu çözüm bekleyen fakat çözüm getirilemeyen, her taleplerinde yanında olduğumuz değerli polis teşkilatımızın her bir neferini bu anlamlı günlerinde bir kez daha kutluyor, şehit polislerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve meslektaşlarına sabır diliyorum. 
Hukuk devletinin yüklediği sorumlulukla, tarafsızlık duygusu içinde, vatandaşlarımızın anayasal haklarına tam anlamıyla saygılı, güvenliği ülkemizin dört bir tarafında sağlamaktan taviz vermeyen polisimizin bu anlamlı haftasını kutluyor, güvenlikte ve terörle mücadelede başarılarının devamını diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.