Türk ressamlar Londra'da!

Türk ressamlar Londra'da!

Londra’da Mayfair Gallery Marquess’de düzenlenecek olan karma sergide, 40 Türk ressam eserlerini İngiliz sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Türkiye’nin önemli ressamları Londra’da Mayfair Gallery Marquess’de düzenlenecek olan karma sergiye davet aldı. Eserleriyle Londra’ya adeta çıkarma yapacak olan Alev Özas, Bayram Gümüş, Fevzi Karakoç, Fırat Altındal, Hasan Kara, Haydar Ekinek, Merve Akman, Mustafa Demirpençe, Neslihan Can, Nurten Balaban, Orhan Umut, Selahattin Kara, Şahin Paksoy’un yanı sıra 40 Türk ressam eserlerini, Turquoise başlıklı karma sergide İngiliz sanatseverlerin beğenisine sunacak.

1692772064-nesli-han-can.jpeg

Artvizyon Gallery Nihat Tokat’ın organizasyonuyla gerçekleşecek olan sergi 26-30 Eylül ve 1-4 Ekim tarihlerinde gezilebilecek. Londra’nın en elit kesiminin yaşadığı, lüksün merkezi olarak bilinen Mayfair’de yer alan Gallery Marquess’de yapılacak olan sergi, Türk ressamlarının sanat alanında eser şöleni niteliğinde olacak.

1692772049-hasan-kara.jpeg

Başta Lordlar Kamarası mensupları olmak üzere İngiliz sosyetesi ve koleksiyonerlerin katılım sağlayacağı bu sergiler için özel kataloglar hazırlanmaya başlandı. Katılan tüm sanatçılara katılım sertifikaları verilecek bu sergilere, Türk ve İngiliz sanatseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

1692772083-s-ahi-n-paksoy.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.