Türk Telekom fiber abonelerine müjde!

Türk Telekom fiber abonelerine müjde!

Türk Telekom, bugün sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda fiber internet alt yapısını kullanan ve halihazırda 100 mbps hız alan tüm abonelerinin internet hızını 200 mbps’ye çıkardığını söyledi.

Türkiye’de faaliyet gösteren internet hizmet sağlayıcıları 2022 yılı içerisinde rekabeti bir üst seviyeye taşıyarak gigabit hızlara çıktılar. Dönemsel olarak da bazılarının uygun altyapıya sahip abonelerine kısa süreli deneme kampanyaları yaptığını gördük.

1721205.jpg

Bugün ise Türk Telekom 100 mbps fiber internet kullananlar için müjdeyi verdi. Ayrıca hem yükleme hem de indirme hızının bu şekilde olacağını belirtelim. Abonelerin hiçbir ek ücret ödemeden önümüzdeki 15 gün boyunca 200 mbps yükleme ve indirme hızından faydalanabileceği belirtiliyor. Yani kampanyanın son günü 31 Ekim 2022. 1 Kasım itibariyle herkes eski paketine geri dönecek.

b6a4482d8ecb38dd2d11c4d6980af524be61d7f0.jpeg

TÜRK TELEKOM TARAFINDAN YAPILAN FİBER KAMPANYA AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE:

“Türk Telekom olarak 100 mbps hızındaki fiber müşterilerimizin paket hızlarını, internet kullanımını daha hızlı deneyimleyebilmeleri için 31 Ekime kadar 200mbps’ye çıkarıyoruz. Yükleme hızınız da indirme hızınız gibi 200 mbps paketine yükseltilmiştir. Keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle.”

Türk Telekom fiber internet fiyatları ise şu şekilde:

telekom.png

fiber-bakir.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.