Türkiye'den dünyaya 'estetik' dokunuş

Türkiye'den dünyaya 'estetik' dokunuş

Ünlü estetikçi Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Türkiye artık estetik cerrahi konusunda dünyada tartışılmaz bir üne sahiptir. Özellikle belli dönemlerde çok sayıda yabancı uyruklu vatandaş hem turizm anlamında hem sağlık anlamında Türkiye'ye geliyor" dedi.

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, estetik konusunda Türkiye'nin en çok tercih edilen ülkelerin arasında yer aldığı belirtti.

Dr. Akbaş, "Türkiye estetik cerrahi konusunda dünyanda en bilinen ülkelerden bir tanesidir. Dünyanın hemen hemen her yerinden ülkemize saç ektirmek, yüz gençleştirme operasyonları yaptırmak, burun estetiği yaptırmak gibi birçok nedenlerden dolayı insanlar geliyor. Yeni Zelanda'dan, Avusturya'dan, Afrika'dan Arap ülkelerine kadar birçok insan estetik operasyon için Türkiye'yi tercih ediyor. Türkiye'nin estetik cerrahide tercih edilmesinin 2 sebebi var; Özellikle Batı ülkeleri ile kıyaslandığından Türkiye'nin ekonomik avantajı var. Şartları daha iyidir. Bence birinciden daha önemli olan ise Türkiye gerçek anlamda diğer ülkelerden estetik konusunda çok daha yüksek tecrübeye ve başarıya sahiptir. Bu o ülkelerde çok iyi bilindiği için özellikle belli dönemlerde çok sayıda yabancı uyruklu vatandaş hem turizm anlamında hem sağlık anlamında Türkiye'ye geliyor. Türkiye artık estetik cerrahi konusunda dünyada tartışılmaz bir üne sahiptir" dedi.

aw031613-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.