"Türkiye'nin Elmas Çocuğu" engelliler yararına İzmir'de sahne aldı

"Türkiye'nin Elmas Çocuğu" engelliler yararına İzmir'de sahne aldı

"Türkiye'nin Elmas Çocuğu" engelliler yararına İzmir'de sahne aldı.

"Türkiye'nin Elmas Çocuğu" olarak bilinen dünyaca ünlü sanatçı Ersin Faikzade, Asil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin düzenlediği engelliler konserinde sahne aldı. Faikzade, Engelliler yararına düzenlenen organizasyonda birbirinden güzel şarkılarla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Ersin Faikzade'nin yanısıra organizasyon düzenleyicileri arasında yer alan Deniz Memiş de sahnede şarkılarıyla katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

Asil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin düzenlediği ve Karşıyaka Belediyesi'nin katkı sunduğu anlamlı etkinliğin organizatörlük görevini de Kurum Psik. Dnş. Deniz Memiş üstlendi. Gecenin sunuculuğunu Ayşan Gür yaptı.

Geceye Asil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Halkla İlişkiler Müdürü Esra Yamal, Işık Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikolog Cihannür Akyüz, Müzik öğretmeni ve müzisyen Tuna Kadir Akkuş ve yönetici asistanı Leyla Önder katıldı. Terbay Holding Yön. Kur. Başkanı Cüneyt Baysak ve eşi Meltem Baysak da şeref konuğu olarak yer aldılar.

Engellilere moral ve motivasyon amacıyla eğlence sunan gecede kalabalıkla birlikte çocuklar aileleriyle birlikte şarkı söyleyip dans ettiler. İlk defa düzenlenen bu organizasyonun devamının da geleceği açıklandı.

mst_5112.jpgefs_3999.jpgmst_5069.jpgmst_5090.jpg

mst_5349.jpgmst_5368.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.