Türkiye’nin En Büyük Tarım Fuarı, Fuar İzmir’de Açılıyor 

Türkiye’nin En Büyük Tarım Fuarı, Fuar İzmir’de Açılıyor 

Türkiye tarım sektörünün en büyük ve en önemli buluşma noktası olan, sektörü dünya pazarına taşıyan ve uluslararası alım heyetleri ile Türk üreticilerini buluşturan 12. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 19 Ocak 2017 Perşembe günü açılıyor.

Fuar İzmir Gaziemir’de 337 bin metrekare alanda 56 yabancı ülkenin katılımı ile 729 stantın yer aldığı ve yaklaşık 300 bin kişinin ziyaret etmesi beklenilen Agroexpo, 22 Ocak Pazar akşamına kadar sürecek.

Tüm dünyadan tarım ve hayvancılık sektör temsilcilerini aynı çatı altında buluşturan İzmir Tarım ve Hayvancılık fuarı, onur konuğu olarak Avrupa Tarım Makina Sanayicileri Derneği Başkanı Richard Markwell ve Kosova Tarım Bakanı’nı ağırlayacak. 

Orion Fuarcılık ev sahipliğinde ve Türkiye’nin en modern ve en büyük fuar alanında düzenlenen Agroexpo’da 12 holde; tarım makinaları, sera ve ekipmanları, tohum, fide – fidan, gübre, ilaç sanayi, sulama ve plastik sektörü, ambalaj, tarımsal enerji, hayvancılık, hayvancılık ekipmanları, arıcılık sektörü, tarım makinaları, traktör veterinerlik hizmetleri ile daha birçok teknoloji kuruluşu yer alacak. 

Tarım ve hayvancılık sektörüne yenilikler getirecek ve tarımsal üretimin katma değer kazanmasına fayda sağlayacak çalışmalar, Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan toplantı ve paneller de Agroexpo süresince ziyaretçilerin katılımını bekliyor olacak.

Fuar İzmir A4 No’lu holde 5000 m²’lik etkinlik alanı oluşturan Orion Fuarcılık A.Ş,  4 gün boyunca görsel şovlar, eğitici sunumlar, eğlenceli yarışmalar ve yenilikçi makine gösterimlerini ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.  

İzmir Tarım Fuarı’nı 19 Ocak Perşembe, 20 Ocak Cuma, 21 Ocak Cumartesi günleri 10:00 - 18:00, 22 Ocak Pazar günü ise 10:00 – 17:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.