Türkiye'nin İlk Sosyal Trafik Platformu Plaka.io Hayata Geçirildi

Türkiye'nin İlk Sosyal Trafik Platformu Plaka.io Hayata Geçirildi

Plaka.io, trafikte gördüğünüz herhangi bir araç ya da sürücüsüne plakası üzerinden yorum yapabileceğiniz Türkiye'nin ilk sosyal trafik platformudur.

90Pixel tarafından geliştirilen Plaka.io, AppStore ve Google Play'de ücretsiz olarak kullanıcıların hizmetine sunuldu. Kullanıcı deneyimi ön planda tutulan uygulamada, kolay kullanımı ve sade arayüzü sayesinde popüler bir uygulama olacak gibi duruyor.


Üyelik gerektirmeden kullanılabilen uygulama açıldığı zaman, karşımıza plaka sorgulama ekranı geliyor.  Bu aşamada yorum yapmak ya da yorumları görüntülemek istediğimiz plakayı giriyoruz. Sorgulama yapıldıktan sonra plakanın sayfasına girmiş oluyoruz. Plakanın daha önceden sisteme kayıt edilmesine gerek yoktur.
artboard.png

Sorgulanan Plakanın sayfasında, yapılan yorumlar görülebilir, paylaşılabilir, yorum yapılabilir, fotoğraf eklenebilir ve Plakaya gelen yorumları takip etmek istenirse sağ üst köşede bulunan alarma basılı tutulması yeterli olacaktır. Bu şekilde Plakaya yorum yapıldığı zaman telefonunuza bildirim gelecektir.  Eğer uygunsuz ya da rahatsız edici içeriğe sahip bir yorum görülürse ilgili yorum rapor edilebilir. 

plaka.jpg

Uygulamanın çıkış amacı; Sürücülere araç plakası üzerinden olumlu ya da olumsuz davranışları için söylenmek istenilenleri bir platform üzerinden ifade etme olanağı sağlamak.

Uygulamayı Google Play ve App Store'dan indirebilirsiniz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.