Twitter düzenleme özelliğinin detayları belli oldu

Twitter düzenleme özelliğinin detayları belli oldu

Twitter'ın Tweet düzenleme özelliğiyle ilgili detaylar geliyor.

Twitter, uzun zamandır beklenen ‘Tweet düzenleme’ butonunu kullanıma sunacağını duyurdu. Böylece kullanıcılar, Tweet’lerini yayınladıktan sonra düzenleyebilecek. Gün geçtikçe yeni özellikle ilgili detaylar da ortaya çıkıyor. Son haberlere göre Tweet düzenlemek için bir sınır olacak.

twitter-duzenleme-ozelliginin-detaylari-belli-oldu-sinirli-olacak-1.webp

Twitter, yıllardır en çok istenen özellik olan ‘düzenleme’ özelliğini eylül ayında test etmeye başladı. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, hatalı olan Tweet’lerini silmeye gerek kalmadan düzenleyecek. Ancak yapılan son açıklamaya göre Tweet’leri düzenlemek sandığımız gibi olmayacak.

Özelliğin kullanıma sunulmasından sonra kullanıcılar, Tweet’leri yayınladıktan sonra 30 dakikaya kadar düzenleyebilecek. Planlara göre bu sınır, yazım hatalarını düzeltmek, medya eklemek ya da hashtag eklemek için oldukça yeterli bir süre.

twitter-duzenleme-ozelliginin-detaylari-belli-oldu-sinirli-olacak-2.webp

Ayrıca Twitter, Tweet düzenleme özelliğini ilk olarak Twitter Blue abonelerine sunacak. Ancak başlangıç olarak tüm ücretli kullanıcılarda olmayacak.

Twitter’a göre ilk olarak Yeni Zelanda’daki aboneler özelliği alacak. Ardından Avustralya’daki ücretli kullanıcılara gelecek. Bu arada Twitter, Yeni Zelanda’daki kullanıcıların kullanım şekillerini de gözlemleyecek. Ortaya çıkan veriler de platformun 30 dakikalık zaman aralığında son düzenleme sınırını belirlemesine yardımcı olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.