Twitter’da başlayan iddia yeşil sahada sona erdi

Twitter’da başlayan iddia yeşil sahada sona erdi

Rektör Prof. Dr. Budak, hafta sonunu öğrencilerle birlikteydi.

Öğrencileriyle samimi ve yakın bir diyalog geliştiren Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, sosyal medyadan da gençlerle yakın iletişimini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde gençlerin Prof. Dr. Budak’a Twitter’dan yaptıkları iddialı maç çağrısına Rektör’den aynı dozda olumlu bir cevap geldi. Böylece Twitter’da başlayan iddialaşma yeşil sahada bitti. 


Hafta içinde öğrencilerin iddialı maç çağrısına olumlu yanıt veren Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, gençlerle hafta sonu Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü Halı Sahası’nda buluştu. Öğrenci Konseyi Takımı, Ege Üniversitesi Personeli takımı ile karşı karşıya geldi. Gençliğinde amatör takımlarda futbol oynayan ve hala her hafta düzenli olarak futbol oynamayı sürdüren Prof. Dr. Budak’ın bu özelliğini bilmeyen gençler maçta rektör hocalarının performansı karşısında adeta çaresiz kaldılar. Karşılaşmadan Rektör Prof. Dr. Budak’ın takımı 13-2 galibiyetle ayrıldı. 

“ÖĞRENCİ TOPLULUKLARINI DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”


Maç öncesinde Ege Üniversitesi Öğrenci Topluluklarını ziyaret eden Prof. Dr. Budak, gençlerle keyifli bir gün geçirdi. Öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenen Prof. Dr. Budak, imkanlar dahilinde öğrencilerin ve toplulukların isteklerine yanıt vermeye devam edeceklerini söyledi.


Ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden gençler, Prof. Dr. Budak’a, göreve geldiği ilk günden bu yana öğrencilerin taleplerini hep göz önünde bulundurması ve çözüm odaklı bir tutum sergilemesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Öğrenci topluluğu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Prof. Dr. Budak, öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

“ENGELSİZ EĞİTİM VE YAŞAM İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİZ”
 

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü’nde kalan görme engelli bir öğrenciyle de yakından ilgilenen ve isteklerini dinleyen Rektör Prof. Dr. Budak, “Engelli öğrencilerimizin daha uygun koşullarda eğitim görmeleri önceliğimizdir. En kısa sürede Öğrenci Köyüne kabartmalı sarı şeritleri döşeme sözünü veriyorum. Engelli öğrencilerimizin eğitim, yerleşke ve yurt yaşamları sırasında engelleri nedeniyle karşılaşacakları zorlukları en aza indirmek ve engelleri ortadan kaldırmak temel amacımızdır. Engellilerin her zaman yanlarında olmalıyız. Unutmayalım, engelleri kaldırmak hepimizin görevidir ” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.