U12 Başkanlık Kupası sahiplerini buldu

U12 Başkanlık Kupası sahiplerini buldu

78 maç yapıldı, 354 gol atıldı

Bir hafta boyunca devam eden karşılaşmalar sonunda Bornova Belediyesi U12 Başkanlık Kupası sahiplerini buldu. 21 takımın mücadele ettiği turnuvada 2 haftada 78 maç yapıldı, 354 gol atıldı. Pınargücü Takımı’nın birinci olduğu turnuvada, Yolspor ikinci, İlkadımspor da üçüncü oldu. karşılaşmaları başladı. Açılış vuruşunu yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kupa törenine de katıldı. 

Bornova Belediyesi U12 Başkanlık Kupası sahiplerini buldu. Bornova Belediyesi’nin düzenlediği organizasyona 21 takım katıldı. Turnuvada,  78 maç yapıldı, 354 gol atıldı. Bir hafta süren karşılaşmalar sonunda Pınargücü birnci, Yolspor ikinci, İlkadımspor ise üçüncü oldu. Turnuvanın açılış vuruşunu yapan Bornova Belediye Başkanı, kupa törenine de katıldı.

Çocuklarımıza iyi bir gelecek sunmak için çalıştıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu hedef doğrultusunda önemli yatırımlar yapıyoruz. Bornova Stadımız bu sezon açıldı. Türkiye ve dünyadan ünlü takımları Bornovamızda ağırladık. Atatürk Spor Salonumuzun da açılışını yaptık. Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası maçları da Bornovamızda oynanıyor.  Yenilediğimiz ve yeni açtığımız futbol sahalarımızla da İzmir’in spor merkezi haline geldik. Çocuklarımızın iyi birey ve iyi bir vatandaş olarak yetişmesi gerekli tüm alt yapıları sağlıyoruz. Bu sayede Bornovamızdan her alanda ünlü isimlerin çıkacağına inanıyorum” dedi.

Turnuvaya katılan takımlar:

Çamdibi İdman Yurdu, Çamdibi Altınokspor, İzmir Gücüspor, Bornova Belediyespor, S.T Kanderespor, DSİspor, Çamdibi Yavuzspor, Altındağspor, Altınırmakspor, Ç.Yeşilova Esnafspor, Naldökenspor, Çamdibi Gençlerbirliği, Pınargücü Spor Kulübü, Yeşilovspor, Çamdibispor, Yolspor, Bornova 1881, Çamdibi Gücü, Genç Özgürspor, İlk Adımspor, Özçamdibispor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.