Üç ayrı tiyatro oyunuyla seyirci karşısına çıktılar

Üç ayrı tiyatro oyunuyla seyirci karşısına çıktılar

Alkışlar bu kez çocuklara !

Bayraklı Belediyesi’nin 75. Yıl, Yamanlar ve Mansuroğlu mahallelerindeki semt merkezlerinde düzenlediği tiyatro kursuna katılan ve aylarca çalışan ilköğretim öğrencileri, üç ayrı tiyatro oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Öğrenciler sahnedeki performanslarıyla arkadaşlarının beğenisini kazandı.

Bayraklı Belediyesi çocuklara yönelik geliştirdiği projeler ve düzenlediği çeşitli kurslarla önemli bir ihtiyaca yanıt veriyor. Geçtiğimiz yıl başından itibaren çalışmalarına başlayan çocuk tiyatrosunun başarılı 32 oyuncusu, yıl sonu gösterisiyle seyirci karşısına çıktı. Eğitmen Kerem Yalçın yönetiminde aylarca çalışan çocuklar farklı zamanlarda “Pırtlatan bal”, “Bir tuhaf uzay macerası” ve “Beyaz kanatlı kelebek” adlı oyunlarla Postacılar, 75. Yıl ve Osmangazi kültür merkezlerinde sahne aldı. Oyunları ilgiyle izleyen çocuklar, küçük tiyatrocuların performansını alkışlayarak destekledi.

BECERİ KAZANIYORLAR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 27 semt merkezinde çocuklara yönelik farklı kurslar düzenlediklerini belirterek, “Çocuklarımızın kişisel ve el becerilerini geliştiren, onlara yeni hobiler kazandıran kurslar açıyoruz. Geçtiğimiz yıl çocuklarımızdan oluşan tiyatro ekibi kurduk. Aylarca çalıştılar. Sahneye çıkarak başarılı bir performans gösterdiler. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.