ucuzucuyorum.com Efes Antik Kentini ve Claros’u Tanıttı

ucuzucuyorum.com Efes Antik Kentini ve Claros’u Tanıttı

3 Farklı Ulaşım Seçeneği Sayıldı

Online uçak bileti fiyat karşılaştırma sitesi ucuzucuyorum.com İzmir-Selçuk’taki Efes antik kentini ve Ahmetbeyli’de yer alan Claros antik kentini tanıtan oldukça detaylı iki farklı blog yazısı yayınladı. Yazıda Efes antik kentlerinin tarihinden başlanarak önemi ve çevresindeki diğer önemli yerlerden de bahsedildi.

Bilet satış sitesi geçtiğimiz haftalarda da İzmir’de 24 saat içinde neler yapılabileceğinin anlatıldığı başka bir blog yazısı yayınlamıştı. O yazıda da haftasonu için İzmir’e gelecek olanların zamanlarını en güzel nasıl değerlendirecekleri anlatılmış ve İzmir’in haftasonları için güzel bir kaçış noktası olduğundan bahsedilmişti.

1.jpg

Antik Harikalar

Yazılarda iki antik kentten antik harikalar olarak bahsedilirken Efes’e gitmek isteyenlerin yol üzerindeki UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan Birgi’yi de programlarına ekleyebilecekleri belirtilerek Claros’un ise çok daha farklı bir tarihi-kültürel miras alanı olduğu anlatıldı.

2.jpg
Efes’e Nasıl Gidilir?

Bilet satış sitesi ucuzucuyorum blog yazısının devamında İzmir’e yakın yaşamayanlar ve daha önce gitmemiş olanlar için Efes ve Claros ile ilgili yazılarında, Efes ve Claros Antik Kenti’ne nasıl gidileceğini de anlatarak gitmek isteyecek olanları araştırma derdinden kurtardı. Bu tarihi yerleri görmek isteyen ve plan yapanların özellikle eğer haftasonu gidecekler ise ve zamanları kısıtlıysa en iyi seçeneğin uçak yolculuğu olduğu belirtildi.

3 Farklı Ulaşım Seçeneği Sayıldı

Bilet satış sitesi, her ne kadar sadece uçak bileti satıyor olsa da ulaşım seçenekleri arasında otobüs, kiralık araç ve trene de yer verdi. Böylece İzmir’e gitmek isteyenler için tüm farklı ulaşım yöntemlerine yer verilerek herkese kendine uygun olan seçenek için tercih yapma imkanı verildi.

3-001.jpg
Tanıtımın Önemi

Uçak bileti satış uygulaması, bugüne kadar Türkiye’nin farklı yerlerini tanıtan çok sayıda yazı yayınlaması ile biliniyor ve son olarak dünyayı gezmek isteyenlere, Konya ile Şanlıurfa kentlerini görmeden buna başlamamaları gerektiğini ve nedenlerini anlatan bir yazı daha yayınlamıştı.

Medyaege olarak bizler de İzmir’e gidecek olan herkese şimdiden keyifli bir seyahat geçirmelerini diliyoruz. İzmir’e uçak yolculuğu ile gidecek olanlar https://ucuzucuyorum.com/izmir-ucak-bileti bağlantısını kullanarak biletlerini ayırabilirler.

logo.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.