Uğur Soğutma, 146 Katılımcının Yaşam Koçu Oldu

Uğur Soğutma, 146 Katılımcının Yaşam Koçu Oldu

Çalışanlarının mesleki başarıları kadar kişisel gelişimlerini ve sosyal başarımlarını da önemseyen Uğur Soğutma, bu bağlamda başlattığı özel yaşam koçluğu hizmetini 2016 yılı boyunca sürdürdü. 

AİM Danışmanlık eğitmenleri aracılığı ile verilen bu hizmet, 01.06.2016-23.12.2016 tarihleri arasında Nazilli merkez bölgesinde devam etti ve toplamda 146 katılımcıya ulaşıldı. Katılımcılar, yaşam koçları ile toplamda 220 seans görüşme gerçekleştirdi. 

Yaşam koçluğu, bilindiği üzere en önemli İnsan Kaynakları çalışmaları arasında yer alıyor ve tek bir kişi veya grupların gerek iş, gerekse de özel hayatlarındaki verimliliği artırmalarını sağlayan çeşitli tekniklerden oluşuyor. Bu bağlamda, yönetici ve yönetici adaylarına özel olarak da verilebiliyor. Yaşam koçluğu çalışmaları içerisinde; kariyer planı, profesyonel iletişim, performans yönetimi, organizasyon yetenekleri ve stratejik düşünme konuları yer alıyor. Bu doğrultuda, efektif ve verimli bir takım oluşturma, takım halinde çalışma ve çatışma yönetimi konuları da yaşam koçluğu danışmanlığı bünyesinde sunuluyor. Araştırmalar, doğru yöntemlerle verilen bir yaşam koçluğu danışmanlığının, iş yerindeki performansı artırdığını, çalışanlar arasındaki sorunları minimum düzeye indirdiğini ve genel verimliliği yükselttiğini gösteriyor. Yaşam koçluğu çalışmaları çerçevesinde birebir görüşmeler kadar, takım halinde gerçekleştirilen toplantılar da yer alıyor. 

İnovatif yaklaşımları bir şirket prensibi olarak belirleyen Uğur Soğutma, AİM Danışmanlık firması ile gerçekleştirdiği ortak proje ile çalışanlarının motivasyonunu ve verimliliğini artırmak için 6 ay boyunca özel bir çalışma yürüttü. Gerek bireysel, gerekse de grup halinde gerçekleştirilen seanslarda, Uğur Soğutma çalışanlarının kişisel gelişimlerine de önem verildi. AİM Danışmanlık, bugüne dek 147 firma ve 4.000’den fazla kişiye verdiği eğitim ve koçluk hizmetleri sayesinde elde ettiği deneyimi, Uğur Soğutma bünyesine de aktarmış oldu. 

2016 yılı içerisinde çalışanlarına yönelik çok sayıda eğitim çalışması gerçekleştirmiş olan Uğur Soğutma, bu bakımdan ilklere imza atmaya devam etmekte ve tüm personelinin hem mesleki ve hem de kişisel anlamda gelişimlerini desteklemektedir. Uğur Soğutma A.Ş. personelinin ihtiyaç duyduğu tüm teknik, psikolojik, teorik ve pratik destek, 2017 yılı içerisinde de sağlanmaya devam edecektir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.