Uğur Yıldırım Koltuğunu 23 Nisan'da Çınar Ekmekçi’ye Bıraktı!

Uğur Yıldırım Koltuğunu 23 Nisan'da Çınar Ekmekçi’ye Bıraktı!

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Çınar Ekmekçi’ye bıraktı.

Küçük “başkan” Ekmekçi, koltuğa oturduktan sonra yaptığı açıklamada; “Sevgili büyüklerim, değerli arkadaşlarım ve sevgili küçükler, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın onurunu yaşıyoruz.


Bu günün büyükleri bizlere, bizlerde bizden sonra gelecek olan kuşaklara çok daha iyi bir Türkiye bırakmak zorundayız. Bu bizlerin en temel görevidir. Sevgili Atam bizlere bıraktığın bu güzel vatan için yılmadan, bıkmadan ve usanmadan çalışacağız. Biz çocuklar çok fazla bir şey istemiyoruz savaşların olmadığı barışın hüküm sürdüğü ve sevginin olduğu bir dünya istiyoruz” dedi.
 
Koltuğunu Çınar Ekmekçi’ye devreden CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ise; “Geleceğin gençliği ve genç başkanımız ne istediklerini o kadar güzel ifade etti ki bu söylediklerine katılmamak mümkün değil… Bizlerde Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmadan, Atamızın çizdiği yoldan devam edeceğiz gelecek nesillere barış ve kardeşlik içerisinde yaşayan bir dünya bırakmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.