Ümit Yeşilyurt'tan İstiklal Marşı mesajı

Ümit Yeşilyurt'tan İstiklal Marşı mesajı

AK Parti Seferihisar İlçe Başkan Yardımcısı Ümit Yeşilyurt, İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir anma mesajoı yayınladı.

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma dolayısıyla anma mesajı yayınlayan AK Parti Seferihisar İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ümit Yeşilyurt, "Aziz Türk Milletinin önemli değeri vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy eserleri ile milletinin rehberlerinden biri olmaya edecektir. İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıl dönümünde, vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, istiklal ve istikbal mücadelesinin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

umit-yesilyurt.jpg

Yeşilyurt'un mesajı şöyle:

“Türk Milletinin tıpkı bayrağı gibi en kutsal değerlerinden biri olan İstiklal Marşımız, bağımsızlığımızın, milletimizin inanç ve azminin en büyük sembolüdür. Vatan sathında verilen büyük mücadele döneminde, vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan İstiklal Marşımız, o günden bu güne daima Türk Milletinin ortak sesi ve birleştirici değeri olmuştur. İstiklal Marşımız aziz milletimizin birliğinin, gücünün, mücadele ruhunun ve vatan sevgisinin beyanı, yüreğinin sesi ve tüm dünyaya ilanıdır. Aziz Türk Milletinin önemli değeri vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy eserleri ile milletinin rehberlerinden biri olmaya edecektir.

İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıl dönümünde, vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, istiklal ve istikbal mücadelesinin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.