Umre ziyareti, şirket gezileri arasında son yıllarda 2 kat artış gösterdi

Umre ziyareti, şirket gezileri arasında son yıllarda 2 kat artış gösterdi

Modern çağın en önemli motivasyonlarından biri olan ve şirketlerin son zamanlarda yoğun olarak tercih ettiği geziler, personelin veya bayilerin kuruma olan bağlılığını arttırıyor.

Son dönemde öne çıkan geziler arasında ise Umre ziyareti ilk sıralarda yer alıyor. Hatta öyle ki, Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, geçmiş dönemde şirketlerde bir elin parmaklarını geçmeyen umre organizasyonlarının bugün, 2-3 katı artığını söylüyor. 

Son dönemde hayata geçirdiği motivasyon turlarıylarıyla adından sıkça söz ettiren Vizyon Turizm, kurumsal etkinliklerinin altına da imzasını atarak, bu iş kolunda da başarısını ortaya koyuyor. Bugüne kadar bir çok şirketi dünyanın farklı bölgelerine seyahat ettiren Vizyon Turizm, kurumsal seyahatlere farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlıyor. 

“Güzel anılar hem ticari hem de ahlaki anlamda o şirkete büyük artılar katıyor”
 

Şirketler için plandığı Umre turlarıyla da adından söz ettiren Vizyon Turizm’in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, “Aslına bakarsanız yurtdışı veya umre turlarına giden insanların arkadaşlıkları dostluğa dönüşüyor. Çünkü bu turlarda belli bir gün sayısı boyunca bütün grubun sabah-akşam beraber olması, beraber gezilere gidip farklı yerleri görmeleri bu arkadaşlıkları pekiştiriyor. Hele ki Umre gruplarında bu dostluğun daha da arttığına şahit oluyoruz. Medine ve Mekke’de o kutsal topraklarda umre ibadeti gibi önemli bir ibadeti omuz omuza, yan yana beraber gerçekleştirmeleri, o manevi havayı beraber solumaları, orada umre arkadaşı olmaları tam bir aile olmalarını sağlıyor. Biz Vizyon olarak biliyoruz ki bir ibadetin beraber yapılmış olması, orada yaşanan güzel anılar, her zaman katılımcıların hafızasında yer ediniyor. Eskiden bir elin parmakları kadar şirketler sadece bayilerine umre organizasyonları gerçekleştirirken bugün baktığınızda bu sayı belki 2-3 katı arttı diyebiliriz” dedi.

Vizyon Turizm ile tüm gezi programları farklılaşıyor
 

Lansmanlarından bayi toplantılarına, motivasyon organizasyonlarından açılış etkinliklerine kadar geniş bir alanda müşterilerine partner olan Vizyon Turizm, tüm iş ortaklarının markalaşması adına, artı değer katmak için tüm gücüyle çalışıyor. Turizm sektörüne yönelik farklı hizmetler veren grup şirketleri ve deneyimli kadrosuyla; yurt içi ve yurt dışı kültür turları, iş adamlarına yönelik yurt dışı seyahat hizmetleri ve fuar organizasyonlarının tüm süreçlerini yöneten Vizyon Turizm, sektöre farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlıyor. 
 
Öte yandan çalışan motivasyonu en yüksek seviyede tutan ve kurumsal firmaların müşterileri ile ilişkilerinin daha da sağlamlaşacağı, en keyifli yurt dışı tur programları için; Vizyon Turizm, 28 yıllık tecrübeye sahip profesyonel kadrosuyla misafirlerini memnun edecek alt yapı ve birikimiyle hizmet vermeye devam ediyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.