UMUDUN BELGESELİ

UMUDUN BELGESELİ

Bölgedeki çocukları ve gençliği tarlalardan eğitime, kültür sanata kazandırmak için uzun süredir çalışmalar yapan Sanatçı Ekrem Arpak kararını verdi.

Çocuklarımızı tarlalardan okullara kazandıracak kötü alışkanlıklar yerine kültüre, sanata yönlendirecek projeler üzerinde çalışıyordum. Son zamanlarda bölge gençliğinin ısrarlı talebi bu yolda bana ışık oldu!. "
Diyerek projesini açıklayan Arpak; gençlere yönelik klip çalışmasının ardından dev bir belgesel çalışması yapmak istediğini belirtti.

O İSMİN HAYATINI ANLATACAK!

" İsterseniz başarabilirainiz.. " mesajını kapsayan bu belgeselin ana teması, bölgeden çıkmış başarılı isimlerin hayat hikayelerini anlatarak gençliğe başarabileceklerini örnekleri ile göstermek.
İşte bu bağlamda düşünülen ilk isim ise; TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar oldu.Başta Siverek ve Şanlıurfa gençliği olmak üzere vizyonu, başarıları ile adeta idol haline gelen Gülpınar'ın hayatını anlatacak belgeselin doğru bir adım olacağına inanan Arpak bu hafta belgeselin ön çalışmaları içim bölgeye gidiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.