UNİLİG HEYECANI BORNOVA’DA YAŞANACAK

UNİLİG HEYECANI BORNOVA’DA YAŞANACAK

Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi, yeni bir heyecana daha ev sahipliği yapacak.

Mart Ayı’ndaki Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Finalleri’nin ardından Üniversiteler Spor Ligi’nin Kadınlar ve Erkekler Basketbol Finalleri Bornova’da gerçekleşecek. 16 takımın mücadele edeceği organizasyon, 27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Türkiye çapındaki bu organizasyonların önemine dikkat çekerek, “Bornovamız bir üniversite kenti. Üniversiteler Spor Ligi Kadınlar ve Erkekler Basketbol finalleri üniversite kenti Bornovamıza çok yakışır. Bu tür organizasyonların kentimize ekonomik getirisi de çok önemli. Federasyon yetkililerine Bornovamızı seçmeleri nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Açılışından bugüne ev sahipliği yaptığı organizasyonlarla özellikle İzmir’de basketbolun adresi olan Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi yeni bir heyecana sahne olacak.

Üniversiteler Spor Ligi’nin Kadınlar ve Erkekler Basketbol Finalleri Bornova’da gerçekleşecek. 8 Kadın, 8 Erkek olmak üzere 16 takımın mücadele edeceği organizasyon, 27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Karşılaşmalar, Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nin 2 bin 500 kişilik ana salonu ile Bornovalı Efsane Oyuncu, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok’un adının verildiği 250 kişilik antrenman salonunda oynanacak.

 

16 takım mücadele edecek

 

Turnuva’nın Kadınlar Kategorisi’nde; Akdeniz Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi,Kocaeli Üniversitesi, 19 Mayıs Üniversitesi, Giresun Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi, Erkekler Kategorisi’nde ise Beykent Üniversitesi Mersin Üniversitesi,Yaşar Üniversitesi Atatürk Üniversitesi,İstanbul Teknik Üniversitesi Sabancı Üniversitesi ile Akdeniz Üniversitesi Giresun Üniversitesi mücadele edecek.

 

Üniversite kenti Bornova’ya yakışır

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Türkiye çapındaki bu organizasyonların önemine dikkat çekerek, “Bornovamız bir üniversite kenti. Üniversiteler Spor Ligi Kadınlar ve Erkekler Basketbol finalleri üniversite kenti Bornovamıza çok yakışır. Bu tür organizasyonların kentimize ekonomik getirisi de çok önemli. En iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalışacağız. Federasyon yetkililerine Bornovamızı seçmeleri nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İzmir’de basketbolun adresi oldu

 

Geçen Mart ayında Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Finalleri’nin oynandığı Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi, hizmete girdiği Nisan 2016 tarinden itibaren Türkiye Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası, NCAA Türkiye Seçmeleri, Basketbol Yıldız Milli Takım Ege Bölgesi Seçmeleri gibi pek çok organizasyona ev sahipliği yaptı. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne çıkma mücadelesi veren Bornova Beckerspor da maçlarını aynı salonda oynuyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.