Ünlü Futbolculardan Bornova Stadı'na Tam Not

Ünlü Futbolculardan Bornova Stadı'na Tam Not

Fatih Terim ve Müfit Erkasap Bornova Stadı’nda Altınordu-Manisa maçını izledi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bornova Stadı’nda oynanan Altınordu-Manisaspor maçını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile birlikte izledi. Maç öncesinde İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan yurttaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu. Göztepe ve Altınordu’nun hiç yenilgi almadığı Bornova Stadı’nın uğuru bu maçta da devam etti. Devre arasında 6 bin 500 kişilik Bornova Stadı’nın seyirci kapasitesini 11 bine çıkaracak ek tribünlerin projesini de inceleyen Fatih Terim ve Müfit Erkasap Bornova Stadı’nı çok beğendiklerini söyledi.
 
TFF 1. Ligi’nin 14. Haftası’nda Altınordu ile Manisaspor Bornova Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maç öncesinde İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan yurttaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu. İzmir takımları Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdığı Bornova Stadı’nda maç kaybetmeden oynamaya devam ediyor. Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Altınordu, TFF 1. Lig’in 17’inci sırasındaki Manisaspor’la oynadığı maçta galibiyeti kaçırdı. Maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. 
 
Bornova Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan maçı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile İdari Yardımcısı Müfit Erkasap da Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile birlikte izledi. Devre arasında Başkan Atila ile sohbet eden Terim ve Erkasap, Bornova Stadı’nın seyirci kapasitesini 6 bin 500’den 11 bine çıkaracak ek tribün projesini inceledi. Terim ve Erkasap stadı çok beğendiklerini söyleyerek İzmir takımlarına başarılar diledi.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Fatih Terim ve Müfit Erkasap’ın Altınordu-Manisaspor maçını izlemesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte Bornovamıza kazardırdığımız Bornova Stadı’nda ülkemizin futbol alanında yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olan Fatih Terim ve değerli hocamız Müfit Erkasap’la maç izlemekten onur duyduk. Bugüne kadar Bornova Stadı’nda hiç yenilmeyen Altınordu ve Göztepe’nin başarılarının devam etmesi en büyük dileğimiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.