Ünlü isme bıçaklı saldırı... Durumu çok kritik; hayati tehlikesi var

Ünlü isme bıçaklı saldırı... Durumu çok kritik; hayati tehlikesi var

Flaş...

Ünlü DJ Emrah Karaduman, sahne performansı için geldiği Eskişehir'de şoförü Volkan Karaca ile birlikte bıçaklı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Emrah Karaduman ve şoförü Volkan Karaca'nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Besteci ve aranjör Emrah Karaduman (30) ile şoförü, Eskişehir'de uğradıkları bıçaklı saldırıda yaralandı. Emrah Karaduman'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, konser vermek amacıyla kente gelen Karaduman ile şoförü Volkan Karaca (37), etkinliğin yapılacağı Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'ndeki gece kulübüne girerken kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Vücudunun bazı yerlerinden yaralanan Karaduman, vatandaşların haber verdiği 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, eli ve kolundan yaralanan Karaca ise Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Emrah Karaduman'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

Emrah Karaduman Kimdir?

Emrah Karaduman, (d. 4 Kasım 1987, Samsun), Türk besteci ve aranjör. İlk albümü Toz Duman'ı Haziran 2015'te yayımlandı.

Hayatı ve kariyeri

Emrah Karaduman, 4 Kasım 1987 tarihinde Samsun'da doğdu. Müzikal yeteneğini geliştirmek için konservatuvara yazılsa da parasal zorluklar yüzünden eğitime devam edemedi.Bir dönem Samsun'da barlarda çalıştıktan sonra hayalindeki müzikal kariyerin peşine düşmek için İstanbul'a taşındı. Kadıköy'de bir barda çalışırken Hande Yener'in sahne ekibi Emrah'a ulaşarak Yener'in orkestrasına katılma teklifi yaptı. Bu teklifle birlikte yıllarca Hande Yener ile çalıştı. Daha sonra Hande Yener'in çeşitli şarkılarının yanı sıra Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise dahil olmak üzere çeşitli şarkıcıların şarkıları besteledi veya düzenlemelerini yaptı.

Kendisinin ilk stüdyo albümü Toz Duman, 12 Haziran 2015'te DMC tarafından piyasaya sürüldü. Albümdeki "İntikam", "Nerden Bilecekmiş" ve "Kırk Yılda Bir Gibisin" şarkılarına klip çekildi; şarkıları sırasıyla Demet Akalın, İrem Derici ve Murat Dalkılıç seslendirdi.

İlk single çalışması olan Cevapsız Çınlama isimli albümünde parçayı Aleyna Tilki seslendirdi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.