Ünlülerin Fotoğrafçısı LEVENT ÇEKİÇ

Ünlülerin Fotoğrafçısı LEVENT ÇEKİÇ

Çok Yönlü Sözünün Hayat Bulduğu İnsanlardan Biri Ünlülerin Fotoğrafçısı LEVENT ÇEKİÇ

Yaklaşık 40 senedir sektörde hizmet veren ünlü fotoğraf sanatçısı, başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. 

 

Aynı zamanda müzisyen olan Levent Çekiç; cemiyetin, sanatçıların aradığı isimlerden biri ve fotoğraflarıyla gündeme bomba gibi oturuyor her seferinde.

 

Fotoğraf sanatçısı olan Çekiç, ayrıca su altı çekimleri de yapıyor. Bunun yanı sıra oyunculuğunu gündem dizileriyle sergiliyor. Bu dizilerden bazıları şunlar:

“Diriliş Ertuğrul” , “Abdülhamit” , ”Fatih Sultan’ın Hayatı” gibi dizilerde de oyunculuk yaparak başarıdan başarıya koşuyor. Kendisine sorulduğunda da ; “Yıllarca hep kamera arkasındaydım ve şimdi kamera önüne geçtim. Geç bile kalmışım.” Diyen Çekiç çok yönlülüğünü ortaya koyuyor böylece.

 

Ünlülerin Fotoğrafçısı Levent Çekiç birçok magazin programına da imza atmış bir yayıncı.

 

Şinasi Günaydın 2018 Karizmalar Defilesi’nde 65 ünlü ile aynı podyumda yer alan Levent Çekiç, bu defilede Eski Modellerden Başar Akıncı ile podyumda yer aldı. 

 

Fotoğraf sanatçılığının dışında ünlülerin fotoğrafçısı, uluslararası güzellik yarışmaları, fotoğraf çekimleri ve oyunculuğunun yanı sıra, yapımcılığını kendisini yapacağı komedi filminin çekimlerine yakında başlayacak olan Levent Çekiç "Güzel bir film projesi olacak, takipte kalın" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.