Urlalı hayvanseverler, hayvan düşmanını Bakan'a şikayet etti

Urlalı hayvanseverler, hayvan düşmanını Bakan'a şikayet etti

Urla TOKİ konutlarında site içinde bakılan hayvanları uyuşturucu ile bayıltıp bilinmeyen bir yere bırakan site sakini için Bakan Eroğlu'na seslendiler.

Urla TOKİ konutlarında ikamet eden bir vatandaş, site içersinde baktıkları kedilerin, başka bir site sakini tarafından uyuşturucu ile bayıltıp bilinmeyen bir yere bırakması olayı üzerine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na seslendiler. Site bahçesi, açık alan ve çok geniş bir bahçe olması nedeniyle site sakinlerinin de rızası ve yardımlarıyla hayvanlara doğal alan olarak oluşturulmuştu. Ancak aynı siteden olan ve kedileri sevmediğini belirten resmi kurum çalışanı A.E.D. isimli bir şahıs iddialara göre kedileri uyuşturucu ile bayıltıp bilinmeyen bir yere bıraktı.

Hayvansever vatandaşların iddialarına göre bu olay üzerine A.E.D. isimli şahsa neden böyle yaptığı sorulunca da "Yaptığımız kanunsuz değil, sorumlusu benim" yanıtı alındı.

Konuyu yargıya da taşıyan vatandaşlar aynı zamanda HAYTAP federasyonundan da yardım talebi istedi. Aynı zamanda hayvanseverliğiyle bilinen ve geçtiğimiz zamanlarda "site içersinde bakılacak hayvanlara özel barınak" tahsis eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na konuyu bildirerek çağrıda bulundular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.