Urlalı miniklerin hedefi Türkiye Şampiyonluğu

Urlalı miniklerin hedefi Türkiye Şampiyonluğu

Şimdiki hedef Türkiye Şampiyonluğu

Namağlup olarak İzmir Şampiyonu olan Urla Yıldızlar Gençlik Spor Kulübü U 13 Kız Basketbol Takımı, Uşak’ta katıldığı bölge birinciliğinde karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek Ege Bölge Şampiyonu oldu.

Urlalı genç sporcular şampiyonluk kupaları ile Bölge Şampiyonası öncesinde Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı ziyaret ederek, moral depolamışlardı. Ardından Uşak’ta düzenlenen Ege Bölge Şampiyonluğuna giden genç sporcular, çıktıkları tüm maçları yenip Ege Bölge Şampiyonu olarak Urla’yı bir kez daha gururlandırdılar.

28 Mayıs – 4 Haziran 2017 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Urlalı sporcular hedeflerinin Türkiye Şampiyonası kupasını Urla’ya getirmek olduklarını söylediler.

‘Sizlerle bir kez daha gurur duydum. Sizi İzmir Şampiyonu olarak Uşak’a uğurladık, şampiyon olarak geldiniz. Şimdi ise Samsun’a uğurlayacağız, inşallah Türkiye Şampiyonu olarak döneceksiniz diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar gençlerle güvendiğini söyledi. Uyar, Sporda kazanmak kadar kaybetmenin de  olabileceğini vurguladı; “Çalışın, çabalayın başarı mutlak gelir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.